esmaspäev, 2. jaanuar 2017

Head uut aastat!

Ja ongi see nüüd käes! Miski pole enam endine- tegelikult justkui oleks, aga nüüd on taas võimalik öelda paari päeva eest toimunu kohta"möödunud aastal" . Aasta on aga minu suhtumise järgi ajasse väga pikk aeg... Kuigi ma tunnen suht pidevalt, et elan rutiinset elu ja midagi ei toimugi, siis alles uusaasta esimestel hetkedel-tundidel adun selgelt, kui palju tegelikult selle aasta jooksul juhtus.

Eelneva aasta märksõnadeks on kindlasti laadad-turud-kirbukad ja Vint.ee. Ja esimestega seonduvad reisid Võrru, mida möödunud suvel oli tavalisest rohkem. Ja ikka-jälle ei saa ma üle kiitmast Eesti Buss OÜ-d, et nad võimaldavad oma Simpleekspressidega sõita ka kõige vähem ühiskonnas kõige vähem kindlustatud inimestel.! Ilma selleta ei oleks Võrus toimuvad müügiüritused olnud mulle kättesaadavad...

Vint.ee on aga arvutiportaal, mis eelmisest suvest alates võttis enda alla suurema osa mu niisama igavlemise ajast. Vahel isegi muutus see päris häirivaks- istusin mõnikord isegi liiga palju seal virtuaalselt kaarte mängides ,kuigi oleksin võinud hoopis pikemaid jalutuskäike teha, rohkem kasvõi rohkem poode Humana sooduspäevadel läbi käia. Kusjuures see ei eelda sugugi, et ma peaksin sealt midagi ostma- pigem püüan ma ükskord ometi üle saada oma viimaste aastate foobiast-ärevusest poodides käies.

Ja Vint.ee tõi mu ellu ka pöörde, mida ma tegelikult üldse ei oodanud ja mille suhtes ma pole siiani mingit seisukohta võtnud, peale selle, et minu kodu jääb ainult minu koduks! Jah, ma armusin, jah me oleme siin blogis Sidiks nimetatud mehega juba üle kolme kuu olnud suhtes- ma leian et see ongi kõige õigem üldnimetus sellele olukorrale, kus me koos ei ela, aga suhtleme igapäevaselt ja kohtume umbes nädalaste intervallidega. Kusjuures on ka tema leidnud oma elus uue motivatsiooni joomise piiramiseks ja peab juba tööle mineku ja töötukassa pakutavate kursuste plaane. Ja ta on suutnud olla peaaegu kuu aega täiesti kaine! No seda kindlasti ei usuta, aga ma siiski ütlen- jah, me olime aastavahetuse koos ja TÄIESTI kained! Ka tema kusjuures... Meil polnud isegi mitte šampust.

Mõtlesin küll esialgu vaikida oma aastavahetusest, aga no ma ei oska salatseda! Jah, me olime vana-aasta kaks viimast ja uue aasta esimese päeva koos, jah ma tegin oma eelmises postituses kirjeldatud väikese pidulaua nii ,et neid asju jätkus kahele- kusjuures ma ei pidanud selleks midagi juba varutule juurde ostma ja läksin uude aastasse täis külmkapi, kaetud laua ja mõnekümne euroga pangarvetel kui ka taskus. Sid aitas mul teha kõige tüütumat tegevust -kartulisalatisse kartuli koorimist ja lõikumist :D- ja veel nipet-näpet. Igatahes kogumaksumuseks aastavahetuse laua puhul läks umbes 30 eurot ja ma olen sellega ülimalt rahul! Kusjuures, osa toite on veel külmkapis alleski... ma loodan, et jõuan need siiski enne ära süüa, kui nad hukka lähevad :)

Mida ma uuelt aastalt ootan? Hetkel ma ei oskagi sellele veel vastata. Ma arvan, et ehk järgmiseks postituseks olen ma mõned asjad suutnud välja mõelda. Mõned reaalsed plaanid, sest unistada ma ei oska... Suurimaks sooviks on mul ikka endiselt oma poe avamine, et mul oleks reaalselt igapäevane võimalus müüa nii oma ehteid kui odavalt hulgihinnaga saadud kaupa või lahkete inimese jaoks tarbetuks muutunud ja mulle antud asju, ilma et ma peaksin selleks rasket kohvrit ühistransporti ja sealt maha vinnama või tassima käes mahukat kilekotti oma ehtealustega tihti tipptunnil täistuubitud bussides. Aga jah, eks ma lepin ka selle variandiga edaspidi... sain eelmine aasta hakkama ,saan edasi ka!

Igatahes veelkord, kallid lugejad ja kaasamõtlejad ja isegi parandamatud õelutsejad! Head uut aastat ja kõikide soovide täitumist sellel 2017 aastal! Ja jätkugu teil ikka aega märgata enda ümber ka neid, kellel ehk pole läinud nii hästi ,kui Teil!

5 kommentaari:

  1. Head uut aastat! Väga tubli, eriti see ilma alkoholita pidutsemine. Joodikuna on inimese väärtus 0 või midagi selle lähedast.

    Olen soovitanud internetikaubandust sellepärast, et ruumiüürid + palgad võivad tavakaubanduse puhul müügist saadud kasumi ära süüa. Eriti kui arvestada, et kasutatud asju ei saa ju väga suure juurdehindlusega müüa. Samuti oleks seda tüüpi kaubandus pikaajalisem, kuna ise arvasid ka et väga pikalt ei saa tava poe puhul ette planeerida.

    VastaKustuta
  2. Head uut aastat!
    Rõõm lugeda, et aastavahetus möödus toredasti ja kaaslane oli alkovaba.
    Loodan siiski, et Sa ei loo endale üleliigseid illusioone, sest alkoholism on siiski sõltuvus(haigus) ja kui armastus sellest päästaks, alkohoolikuid ju enam ei oleks maailmas. Enda isiklik õnne ja rahulolu tuleb püstitada siiski ainult iseendale lootes.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma ei oska unistada ja illusioone luua! Nii et ma lihtsalt elan teadmisega, et see suhe kestab täpselt niikaua, kui see end minu jaoks ammendab, ehk siis ületab mingid nähtamatud piirid minu jaoks!

      Kustuta
  3. Sa enam ei kirjuta?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oli jah paus sees, sest polnud millestki kirjutada. Aga nüüd on uus postitus üleval!

      Kustuta