teisipäev, 25. aprill 2017

Kommenteerijate lahingust, headest inimestest ja üldse... niisama

Eelmisel postitusel oli mul paarsada lugejat rohkem ,kui tavaliselt. Ja seda mitme päeva vältel. Nii et- eestlase parim toit on ikka teine eestlane ja intriigid "müüvad" :) Ma olin ka parasjagu õel ja lasin kõik need kommentaarid läbi, sest mind hakkas huvitama, kuidas kellegi poolkogemata valesti väljendatud lause raha väärtusest minu blogi lugejatele ja kaasaelajatele mõjub. No eks igas naises on see väike ussike peidus... pole ka mina selles mõttes erand :)

Mis mind aga siiralt üllatas oli see, et kui mingil ajal nimetasid paljud mu ehteid käkerdisteks ja arvasid ,et keegi neid niikuinii ei osata. Siis nüüd on lõpuks siiski aru saadud ,et just see laatadel-turgudel-kirbukatel käimine ongi just SEE õige töö, mida ma teha tahan ja suudan. Isegi kui kohvri tõstmine bussi ja sealt maha ning mitu tundi rahva sees olekut väsitab... Käisin ühe kommentaari all välja ka mõtte, et võiksin hakata ka kellegi teise kaupa müüma. Tingimusel, et soovija ise organiseerib müügikoha ja minu transpordi sinna ja et ma võiksin seal ka oma ehteid müüa. Selleks ma vajaksin ju tegelikult ainult poolemeetrist lauanurgakest.Ja kui ma saaksin veel ka väikese rahakopika selle eest...poleks ka paha.

Maikuusse on mul juba enamus üritusi endal broneeritud. Ainult 6. mail Kassisaba Kevadpäeva toimkond pole veel vastanud, mis tingimused neil kauplemisel on. Ja pühapäevade kohta ma pole ka veel infot leidnud, et kas Tallinnas midagi üldse siis toimub.  Nõmme Roheliste Väravate Tänav vist on, aga see toimub sel aastal ajal, mil enamus peresid emadepäeva tähistavad.... no kas siis keegi viitsiks mööda laata kolada. Peab mõtlema... ja seal on ka probleem müügilauaga- bussiga seda vedada (kui ma saaksingi kuskilt selle laenata) on ikka ääretult ebamugav, need kipuvad niigi puupüsti täis olema. Eriti kui teises käes on kas kohver või ehtealueid täis kilekott.

Ja veel rõõmustavad mind väga need lugejad, kes küsivad, ega nad ei võiks mulle mingeid asju edasimüümiseks tuua. Ja ,muidugi võite! Kahjuks on mul küll liiga väike pind "kauba" hoidmiseks- paar riiulit ja paar banaanikasti, muidu poleks mul enam endal ruumi liikuda. Aga alati võib mulle kirjutada ja küsida, kas ma olen sellest või teisest asjast huvitatud! Ning muidugi- ehtematerjali pole ka kunagi liiga palju :D Üldiselt ongi suurem osa suvistest sündmustest käsitöölaadad, kuhu muu kaubaga minna ei saagi... Kuid ega ma ju õpi ka oma kogemustest Telliskivi kirbukaga- ikka vaja end sinna regada vähemalt korra kuus :) Nii et seal läheb müügiks kõik, mis pole katkine..

Hetkel ma püüangi keskenduda kõige rohkem just laatadele, ehk siis oma "tööle". Sest tegelikult piinab mind suur hirm- ma pole veel saanud otsust oma töövõime  hindamise kohta. Tean e tervise kaudu, et ekspertarst on oma arvamuse juba öelnud, kuid seda arvamust kuskilt ei näe ja töötukassa otsus peaks tulema alles selle nädala lõpus. Ootaja aeg on aga alati pikk...

Just praegu käis üks väga tore naisterahvas blogilugejate seastl minu juures, tõi mulle natuke müügiks asju ja märkamatult läks suheldes ning maast-ilmast lobisedes aeg pikemaks, kui ehk plaaninud olime. Nii et ,kui tüütasin su lõplikult ära P. ,siis vabandan. Krooniline mölapidamatus võiks vabalt olla ka osa mu diagnoosidest :D


8 kommentaari:

  1. Oi ei, ei tüüdanud :) Väga tore oli! Mul on lihtsalt konstantselt kiire, kuigi niimoodi elust ja inimestest lobisedes rahunesin ka ise korraks :)

    P.

    VastaKustuta
  2. Sa ei lasknud eelmises teemas KÕIKI komme läbi. Üks minu kommentaar Elvele jäi ilmumata: küsisin, et kus see armastav Jumal siis oli, kui kasiinos käidi ja/ või pudelipõhja vaadati. Väidetavalt kristlaseks ju ei saavat HAKATA, seega inimene pidi juba OLEMA usklik ja jumalasulane.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No hästi, ma arvasin jah ,et ah aitab ka! Aga no jätkake minugipoolest :)

      Kustuta
    2. Jumal hoolitses siis laste eest ja saatis sinna sots.töötaja!

      Kustuta
  3. See on küll nüüd viimane nali - organiseerigu sulle müügikoht, transport ja sina lilleke istud ja müüd oma ehteid. Enam mugavamaks ja ülbemaks minna ei saa vist!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mismõttes nagu? Ma kirjutasin päris selgelt oma arust, et just kellegi teise kaupa müüma võiksin minna ja et tasuks ma saaksin seal ka siis oma ehteid müüa. Õpid ehk enne lugema, kui hakkad solvama!

      Kustuta
  4. Raili võiks ka jumalasulaseks hakata ja päeva sissetulek tõuseks kohe 100 euroni. Mis ta sellest lehepurust ikka teenib, kui on võimalus jumala kaudu rikkaks saada. Huvitaval kombel sellised "jumalasulased" paluvad oma jumalat sissetulekute suurenemise ja tuhast tõusmise eest, kuid ei palu kunagi oma haige selja tervenemise eest, et saaks tööle minna. Kuid nagu juba juttu on olnud, siis ju kaoks ära puudetoetus.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi kadedust-kadedust! :D Haige selg on üks minu diagnoosidest, sest puude ja töövõimetuspensioni sain ma psühhiaatrilt ja ju siis ikka asja pärast. Tööle!!! Aga millisele tööle? Ma teen ju tööd ja saan selle eest tasu. Või peetakse tööks ainult kodunt väljas tehtavat tööd? Igaüks teenib nii, nagu oskab ja jõuab. Mul on kõik olemas, mida ma vajan. Ainult oma korter veel puudub, aga küll ma selle ka ostan. Ja kust Sa võtad, et ma ei ole palunud oma haige selja tervenemise eest? Mu selg teeb küll mõnikord valu, aga see ei ole põhiprobleem, miks ma väljaspool kodu tööle ei ole läinud. Ja üldse! Mis vahendaja Raili on, et mind tema blogis mõnitatakse? Jätke Raili rahule. Keegi ei sunni teil tema ehteid ostma või talle rahaülekandeid tegema. Häid inimesi leidub maailmas küllaga ja vot nüüd ma küll soovitan Railil, et ta ei laseks rämpskommentaare läbi.

      Kustuta