reede, 5. jaanuar 2018

Aasta esimene nädal.. rahulik ja unine.

Ja märkamatult ongi aastavahetus möödas ja aasta esimene nädalgi kohe lõppemas! Uskumatu lausa! Kuidagi rahulikult ja nagu möödaminnes on see möödunud. Ja imelik, kas siis aastatega emotsioonid tuhmuvad või olen mina lihtsalt kasvatanud endale ümber nii tugeva kesta, aga mingit erilist pühadetunnet polnudki. Samas möödus kõik väga toredalt, kohati plaanipäraselt, kohati ootamatult. Jah, mõnikord on ootamatused ka meeldivad. Esimest korda üle ,ma ei tea mitme aasta, olin ma uut aastat vastu võtmas väljaspool kodu, ühe sõbra juures. Taaskord tutvus kurikuulsast mänguportaalist :) Kuid nagu aasta viimases postituses nii ka nüüd tahaks öelda mõnele , et see pole see ,mida te mõtlete! Loodetavasti loevad seda blogi siiski enamuses normaalsed inimesed, kes mõistavad et eksisteerib ka selline asi, nagu sõprus mehe ja naise vahel!

Vana-aasta viimane päev kulges kodus toimetades ja õhtul siis külas. Vaatasime rakette ja siis sõitsin ma viimase bussiga koju. Erakordne oli see bussisõit- ilutulestiku valguses, igast suunast kümnetes värvides lendavate tulede säras... imeline. Oli uue aasta umbes 20-s minut, kui koju jõudsin. Vaatasin hetke veel rakette ja läksin tuppa .Kaetud laud ootas mind, aga kõht oli külakostiks kaasavõetud salatist täis ja ma lihtsalt näksisin mõne suutäie. Ja ..läksin arvutisse :) Üritasin pisut ka telekat vaadata, aga no selle aasta uusaastaöö programm oli küll ääretult mage. Õhtul midagi nagu oli ,aga öösel no mitte ühtegi asja minu maitsele. Aa, Naabriplika aastavahetusshow oli hea- kordussaade küll juba mitmes aasta, aga ajas pisarateni naerma ikka. Pool neli umbes läksin magama ja magasin muidugi lõunani :(  Mingi jama on mul päevarežiimiga üldse olnud viimasel ajal. Olen peaaegu hommikuni üleval, 3-4 aegu lähen magama... minu puhul täiesti müstika, ja ärkan siis ka vastaval ajal, 12-13 paiku. Ja siis paar tundi üleval olnuna tuleb taas meeletu unekas. Üldjuhul ma püüan sellest üle olla, kuid vahel ka patustan, tehes 18-19 ajal väikse uinaku. Muidugi  iseennast vandudes ja kirudes.

Kui kõrini mul sellest porist ja hallusest on! Üks võimalus, miks uusaasta seekord nii ilma erilise tundeta tuli, on vist ka see, et lund pole. Või noh, eks see jälle ole vabandus mu emotsionaalsele lukusolemisele...


4 kommentaari:

  1. See praegune aeg ongi nii hall ja masendav. Valgeks ei lähegi, ka keset päeva mitte. Kõik ootavad kevadet, usu, mitte ainult sina. Aga päevad on juba pikemad!!!
    Aastavahetuse TV-programm oli nii masendav, et ma sain sellest kella 1-ks sellise peavalu, et pidin magama kobima, nii et sina olid veel isegi tubli.
    Uni katsu kuidagi raamidesse saada, see on sul enesetunde suhtes väga oluline, katsu päeval mitte magada, ma soovitan.
    Edukat alanud aastat sulle!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Ja edukat ning õnnelikku aastat sullegi!
      Une raamidesse saamine on praegu asi, millega ma üritan tegeleda, aga üldiselt on tunne, et tahaks 24 h järjest magada, käies vaid vahepeal söömas ja tualetis. Loodetavasti saan valgemal ajal režiimi uuesti paika, kui mitte varem.

      Kustuta
  2. Head uut aastat sulle, Raili! :) (Täna juba 06.01 - ei tea, kas ongi enam viisakas soovida..) Tead, sa ei peaks üleüldse kuidagi vabandama ja õigustama seda, kui sa edaspidi mõne mehega kohtud või tal külas käid - ükskõik, on ta siis ainult sõber või midagi rohkemat. See on igati normaalne kui ollakse vaba ja vallaline naine, ning tahetakse elust veidigi rõõmu tunda. Mind sinu olukorras ei huvitaks mitte üks gramm, mida mingid suvalised võõrad võiksid minu (armu)elust arvata. Häbenema peab ainult musti ja kurje tegusid, mis kedagi kahjustavad. Ilusaid ja häid tundeid nagu näiteks armumine, soov tunda lähedust, soov leida sõpru, soov tunda naudinguid, soov mitte teha vastikuid soovimatuid asju jms - seda kõike kindlalt kohe häbenema ei pea! :) Edu sulle ja ma vaatan ikka tihti su blogisse, et kas oled jälle midagi uut kirjutanud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Head alanud aastat (nüüd vist enam ei soovita uut aastat) sulle! Ja tegelikult on sul õigus- miks peaksin ma end õigustama, kui leian oma ellu kellegi uue? Nojah, eelmise tutvuse (Sid) puhul olid ju kohe mingid haiged kommenteerijad kohal, kes leidsid, et tahan end kohe kellelegi kaela riputada jne. Aga tegelikult olen ju minagi kõigile oma kiiksudele vaatamata lihtsalt NAINE.
      Olen küll natuke laisk blogija viimasel ajal olnud, aga kui ikka suurt ei toimugi midagi.. Aga uus postitus on juba vaikselt mõttes :)

      Kustuta