teisipäev, 9. jaanuar 2018

HÄBIPOST kommentaatorile, ehk vaadake kõik millised inimesed meie keskel liiguvad!

Milleks sulle mees? Kas selleks, et sa liblikaid kõhus tunneksid? Ega armastus ju sissetulekut ei suurenda. – Ma olen ju siiski vaid NAINE !
Anonüümne
kell 16:06
Mille jaoks paremas nurgas see võõra inimese konto number? Mille jaoks sul nüüd raha vaja on? – Ma olen ju siiski vaid NAINE !
Anonüümne
kell 15:56
Sordid kommentaare? Kao tööle ja ära hala. – Ma olen ju siiski vaid NAINE !
Anonüümne
kell 15:54
Jeerum mis blogi – Ma olen ju siiski vaid NAINE !
Anonüümne
kell 15:53
Ära ela pilvedes. – Ma olen ju siiski vaid NAINE !
Anonüümne
kell 15:52
Mida sa armud, mine tööle. – Ma olen ju siiski vaid NAINE !
Anonüümne
kell 15:51
Kuidas sa üritustel käid kui sa koguaeg värised nagu sült – Ma olen ju siiski vaid NAINE !
Anonüümne
kell 15:51
Sulle sobivad ainult alkohoolikud. Nii et ära looda liblikas siin midagi. – Ma olen ju siiski vaid NAINE !
Anonüümne
kell 15:50
Kas võõra inimese kontole raha kandmine on selleks, et sa toimetulekutoetust saaksid. KOV sotsiaalnõunikku tuleb teavitada. – Ma olen ju siiski vaid NAINE !

20 kommentaari:

  1. Appi!!! Tundub, et mõni saab orgasmi, kui sulle halvasti öelda saab. Kõigile nendele kommenteerijatele tahaks öelda, et te olete nagu ühe blogi all kommenteeriti, selle blogi negatiivsed fännid, ses ootavad, millal jälle mõni uus postitus tuleb, et saaks Railit jälle solvata ja mõnitada. Tõelised koolikiusajad. :(

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No näed- loomaaed on kirju :D Sellise peale- ja ma usun et see ainult lihtlauseid ja esimese klassi tasemel kirjutada oskav inimene on üks isend sellest- ma ei oska ei solvuda ega vihastada! Lihtsalt nii absurdne on see...

      Kustuta
    2. Kommenteerijale kell 16:06. Kuidas armastus ei suurenda sissetulekut? Igal pool ju räägitakse, et armastus teeb õnnelikuks ja edukaks. Edukus ju tähendabki sissetuleku suurenemist. :D
      PS! Raili, sa saad ju virisejate kommentaarid rämpspostiks panna ja vb, on siis ka võimalus, et nad enam su blogi risustada ei saa. Ma ei tea enam blogspoti süsteemi, sest minu blogi on wordpressis. Seal saab küll mittekohased kommentaarid rämpsposti saata. Wordpressis saab muudki põnevat teha. Näiteks halvustava kommentaari kiitvaks muuta ja see siis avaldada. :D

      Kustuta
  2. Ma kaldun arvama, et kõik need kommentaarid on ühelt ja samalt inimeselt. Iga minuti järel postitas uue vaimusünnitise.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Loomulikult ühe inimese poolt! Tundub, et tema vajab veel rohkem ravi ,kui mina...

      Kustuta
  3. On sul plaan midagi ka edasi nüüd teha?

    VastaKustuta
  4. Ma arvan teksti põhjal, et tegu on mingi vaimse- /isksushäirega inimesega. Tegelikult võiks sellesse suhteliselt rahulikult suhtuda - sa ju tead omast käest (ei ole kunagi varjanud vaid kirjutad julgelt), kuidas isiksushäired inimese elu võivad segada. Eks tal on mingi teistmoodi häire, mis kahjuks avaldub niimoodi. Just seetõttu soovitaksingi seda mitte tõsiselt võtta, lihtsalt kustutada, suhtuda nagu tüütusse kärbsesse. Kärbse peale sa ju ei sovu, kui ta sulle suhu ja silma lendab ja sinu toidu peal ronib - kärbsed niimoodi teevadki. Vehi käega, aja ära ja ära rohkem temale oma energiat pühenda. Oma blogis võid sa 100% vabalt kustutada sulle mittemeeldivad kommentaarid - kellele see ei sobi, tehku oma blogi.

    VastaKustuta
  5. "Wordpressis saab muudki põnevat teha. Näiteks halvustava kommentaari kiitvaks muuta ja see siis avaldada. :D"

    Mõnel on vist kiitusejanu niivõrd suur et hakkab kommentaare muutma. Isiksusehäiretega inimeste blogis tavaliselt ei kiputa kommenteerima, sest kunagi ei tea, mis ajurakud neil tööle hakkavad ja või vaid ämbritäis solki kraesse saada. Nendega tegelemine ja suhtlemine on siiski vastava ala spetsialistide töö.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Minul pole isiksusehäireid ja ma ei ole ühtegi kommentaari muutnud ka. Mul ei ole selleks vajadust. Seda nippi mainisin lihtsalt selletõttu, et üks tuntud blogija kirjutas kunagi oma blogis, et ühe (ka pidevalt halvustaja) kommentaari ta muutis niimoodi ära. Vist peale seda too halvustaja jättis ta rahule. Minul ei ole vajadust ühtegi kommentaari muuta, sest nagu ise ütlesid, et minu blogis ei kommenteerita. :D Mis spetsialistide töösse puutub, siis mul ei ole selleks vajadust. Ma pole enam aasta aega ühegi arsti juures käinud, sest mina saan oma eluga ideaalselt ise hakkama.

      Kustuta
    2. Jälle! Räägime siin Raili blogist ja kommentaaridest ning TAAS hakkab see Elve endast latrama. No milleks? Saa aru, tädi, et see siin ei ole sinu blogi. Ja ba lubasid kunagi suure suuga siin mitte enam kommenteerida, aga no ei saa ju mitte vaiki olla, eks? Eriti, kui oma blogis keegi kunagi ei käigi. Pea siis oma sõna ja ole vait! Tööle võiksid just sina esmajärjekorras minna.

      Mina ütleks, et igast negatiivsest kommentaarist võib midagi õppida. Kes muidugi viitsib, oskab või tahab.

      Kustuta
    3. Sorry! Mul läks see seik üldse meelest ära, sest ma lihtsalt pidin Railit kaitsma ründajate eest. Aga ma võin ka vaikida. :D Minu blogs on piisavalt külastajaid. Isegi kommentaare on, aga kommentaarid ju blogi edukust ei määra. Pealegi blogin ma peamiselt endale. Kui mõni mu blogist innustust leiab, siis on ju tore, aga see pole määrav. Tööle??? Ma teen ju tööd. Teen arvuti tagant lahkumata. Ah, ok...pärast öeldakse jälle, et räägin Raili blogis endast. :D

      Kustuta
    4. Mina jälle tahaks teada, miks Elve ei või vastata ja endagi kogemusi jagada? Niikaua kui see Railile sobib, ei ole teised siin korrapidajad. Usun, et Raili paluks ise viisakalt Elvel (kes on ju heatahtlik kommenteerija) veidi vähem kirjutada, kui teda see häiriks. Või lihtsalt ei avaldaks tema kommentaare.

      Kustuta
    5. Just. Niikaua ,kui ma seda pole teinud, on tal täpselt samasugune õigus siin sõna võtta kui teistel Ja et ta räägib enadast- noh mõni mure siis, kui põhiteema selle varju ei jää.

      Kustuta
    6. Ah, las ta olla! Ma saan väga hästi aru, miks too kommenteerija nüüd minu kraesse on hakanud. Sellepärast, et ma olen muutunud Raili ründajast, tema kaitsjaks. Mis endast rääkimisse puutub teise inimese blogis, siis vaadake ringi. Enamustes blogides kommenteerijad kirjutavad oma kogemustest blogija postituse kohta. Mul on ka Raili tänase postituse kohta oma kogemus-arvamus, aga ma ei hakka siin seda küll avaldama. Veel mõtlen, kas teen ise sellest postituse, või jätan sinnapaika, sest mu praegune korter on mulle viimane hädaabinõu, mitte kodu, kus tahaksin elada...

      Kustuta
  6. Anonüümsel (10. jaanuar 2018 21:56) on õigus.Ega ei olegi midagi ette võtta - haiged inimesed elavad meiega ühes ühiskonnas ja seni,kuni nad meile otse ohtlikud ei ole,ei saa neid ka isoleerida. Tegelikult pole nad ju ise ka oma haiguses süüdi ja ei saa tavaliselt arugi,et nad haiged on. Ja ravimeid ka sageli ei võta. Tervena häbeneksid nad ise ka oma kirjutisi. Usu - tean, mida räägin - ka meie peres on üks selline vaimuhaige inimene. Võib-olla kribab ka kuhugi tobedaid ja õelaid kommentaare -no kes teda takistada saab!
    Seega ei ole tõesti mõtet nende peale vihastada - ei see neid ravi ega ka teisiti kirjutama pane.Nii et ära võta südamesse- egas kõik su lugejad ka sellised ei ole.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah ,kui tegemist on haige inimesega, siis pole midagi parata! Aga kui keegi lihtsalt õelusest sellist jama kirjutab, siis küll ei saa aru, mis põhjus sellel on?! Ei, ma ei võtagi südamesse, aga nüüd näete, missugseid kommentaare tuleb ja miks ma kõiki ei avalda

      Kustuta
  7. Kui inimene ikka tõesti tahtlikult ja põhjuseta õelutseb, ka siis on tal mingi probleem.Võib-olla ei ole see otse haigus, aga see peegeldab tema enda lahendamata probleeme. Ehk saab tal siis hetkeks parem tunne, kui saab end välja elada. Kasvõi kellelegi halvasti öeldes. No nii,et "kui minul on halb,siis olgu teistel ka". Aga päris terve sellise inimese psüühika ikka ei ole.

    VastaKustuta
  8. Miks sa ei kirjuta enam? Kõik hästi ikka?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kõik on hästi ,lihtsalt mõtlen mida järgmises postituses kirjutada. Lähipäevil tasub kindlasti mu blogisse vaadata...

      Kustuta