kolmapäev, 14. veebruar 2018

Minu päris- ja virtuaalelu.

Vaatasin oma eelmise aasta veebruarikuu postitusi ja kohkusin isegi- muutunud pole midagi. Suhtumine roosa-punasesse valentinipäeva on täpselt sama. Ja ka minu suhtlemine sõpradega on sama harv ,kui siis. See nüüd küll on asi mille üle ma uhkust ei tunne, aga ma ei tunne enam rõõmu lihtsast "small talkist" ja üldisest niisama lobisemisest. Ma tahaksin sõpru, kes ütleksid mulle ,teades et kuskil kõrtsis esineb mingi minu lemmik- davai, lähme... Ma tahaksin sõpru kellega nt minna Soome kruiisile ja tagasiteel laevas karaoket laulda... Ma tahaksin ka ,et mul oleks sõber, kes omaks autot ja lihtsalt helistaks ning ütleks- lähme sõidame kuhugi. Ja veel vajan ma lihtsalt sellist sõpra, kes tavalise üldise jutuajamise keskel minult küsiks- kuidas sul TEGELIKULT läheb...või lihtsalt kallistaks. Jah, pool kuningriiki mõne kallistuse eest :D Mul lihtsalt on nii tohutu lähedusevajadus..

Leian end järjest rohkem virtuaalmaailmas. Või, tegelt- kas see just ongi rohkem, viimased paar aastat on olnud just sealsed sõbrad ja tuttavad mulle liigagi olulised. Liigagi, sest seal ma saan olla mina ise- seltskonna hing ja naljahammas. Või siis teistega jälle rääkida mind huvitavatel teemadel- see on virtuaalmaailma võlu, et mõttekaaslased leiavad teineteist kasvõi tuhandete kilomeetrite kauguselt üles- või siis mõnele lähedasemale südant puistata. Kuigi- need südamepuistamised jõuavad harva minu tõelise sisemuseni.. Ja on asju ,millest ma pean igavesti vaikima . Neid teavad vaid mu psühholoog (tegelikult ei tea ka tema enam väga palju, sest meie kohtumised on pikkade järjekordade tõttu üliharvad) ning tugiisik. Jah, ma vajan inimest ,kellele ka neist teemadest rääkida ja siis taas pühkida pisarad ja manada näole- kõik on korras -mask.

Tahtsin küll rõõmsamat postitust teha, kuid millegipärast need sõnad lihtsalt purskusid mu seest välja! Ja kuigi on ju tegelikult kõik okei- mul on kodu, mul on piisavalt raha (haha, seda muidugi võiks alati rohkem olla :D), mul on -no mina üldiselt nimetan kirbukaid-laatasid oma tööks- töö. Mis mul viga peaks olema? Ah ja mõned terviseprobleemid ja meeletud arstijärjekorrad- pole muidugi ainult minu probleem, see on kellegi kõrge tegelase tegemata töö!

Ei, tegelikult on ju kõik korras! Ja ma ootan kevadet, ootan aega, mil poleks seda vastikut põhjatuult ja hall-valget maailma ! Ootan muidugi ka aega, mil on taas põhjust rohkem ehteid valmistada (ja mõelda ehk midagi uutki välja) ning igal nädalavahetusel on valikuvõimalus- kuhu seekord oma laadakohvriga minna.

58 kommentaari:

  1. Et tegelikult vajad sa inimest, kes sind viiks-tooks ja välja teeks? Sinupoolne panus oleks milline, kui sa isegi nendid, et oled oma sõbrad unarusse jätnud?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kes väljategemisest rääkinud on? Ma vajan ühiste huvidega kaaslast,kellega minna, aga selle tassi kohvi või- jah julgesin eelmises vastuses kirjutada, et vbolla vahest klaasi õlut (ning kohe sain alkoholisõltlase tiitli :D)- suudan ma endale ise ka osta. Sama teema Soome kruiisi või mõne liitri bensiini rahaga, et näiteks Pakri poolsaarele või Tuhala nõiakaevu juurde vms minna. Igale poole ju bussid ei sõida..
      Hale provokatsioon muidugi on see sinu kommentaar ja ka vastus minu vastusele (kustutasin need, sest see on mu õigus!) Või sa näedki kõikjal oma ümber vaid kahtlusi manipuleerimist, ärakasutamist? Sel juhul,inimene otsi abi, see on juba haiglaslik paranoia!

      Kustuta
    2. Tere, Kas vajate oma projekti rahastamiseks laenu saamiseks usaldusväärset ettevõtet, kas vajate ärilaenu, eralaenu või hüpoteeklaenu? Ärge vaadake kaugemale kui Sunshine Financial Group Inc. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, nii tagatisega kui ka tagatiseta laenu, pikaajalist ja lühiajalist laenu ning palju muud subsideeritud intressimääraga 3% aastas. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447360502110 ja saate kohe vastuse

      Ma tean, et seadusliku laenu saamine on alati olnud suur probleem Inimestel, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kõrge intressi tõttu nii raske omakapitali laenu saada kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võlgade ja sissetulekute suhe, madal krediidiskoor jne.

      Ärge enam muretsege, sest oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

      Pole enam ooteaegu ega stressirohkeid pangakülastusi. Meie teenus on saadaval 24/7 – saate laenu võtta ja tehinguid teha igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

      Pakume 24-tunniseid maailmatasemel laenuteenuseid. Päringutele/küsimustele? - Saatke e-kiri aadressile sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või saatke meile sõnum WhatsAppis: +447360502110 | & Saate kohe vastuse.

      Kustuta
  2. Pealkiri on väga huvitav - inimene elab kaksikelu. Kui elus selliste otsa komistad, siis tuleb ilmsiks, et täna vaevleb ta õpitud abituse käes, homme aga hõikab suure suuga et liigutab mägesid paigast, et ülehomme jälle ohata et midagi ei tulnud välja...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei saanud hetkel su jutu pointile pihta. Kuidas see siia teemasse haakus?

      Kustuta
    2. Kuidas Sa Raili siis aru ei saa? See kaksikelu jutt on tuletatud su postituse pealkirjast " Minu päris-ja virtuaalelu". Aga mis kommenteerijate sarkasmi puutub, siis keegi tark inimene on öelnud, et "Kui midagi meeldivat öelda ei ole, siis parem ära ütle midagi". Ma viimastel kuudel olengi püüdnud selle nõuande järgi talitada. Varem olin ikka väga suur ütleja-kritiseerija, aga nüüd olen mõistnud, et see ei puutu minusse, kuidas teised elada tahavad. Mul oma elu-ja sellega toimetulemisegagi tegemist. ;)

      Kustuta
  3. R.S.,su hingeelus pole ju midagi muutunud,aastad aga muudkui lähevad.Ootad ja ootad midagi või kedagi,see jääb aga tulemata/olemata.Oled täiesti tavaline hädapätakas nagu enamus inimesi.Mina ka.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah. Kahjuks see nii on...Ootan, teadmata mida ja nii kogu elu lihtsalt möödubki.

      Kustuta
  4. Kas sa külmusid ära?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Peaaegu :D Aga lähipäevil on uus postitus olemas.. kui ma muidugi saan sellise toatemperatuuriga (haa, ja seekord pole jutt 15-16 kraadist enam) jälle kord teki alt üles end ajada. Vahepeal ma polnud arvuti lähedal ka, sest käisin..no sellest tuleb juttu.

      Kustuta
    2. Kas sul elektriradikat pole? Peale sinu enda hakkavad sul varsti juba kodumasinad üles ütlema niimoodi... Kas praeguseks oled ikka elus veel? Päris tõsiselt küsin, arvestades ilmaga.

      Kustuta
    3. Elektriradikat pole. Puhurit katsetasin, aga sellest oli kasu vaid siis,kui ta töötas. Ja ainult seal, kus töötas. Ja kohe peale väljalülitamist oli paari minutiga ruum sama külm kui enne- lihtsalt tuul puhub seintest, põrandast, laest, aknakülgedelt...igalt poolt sisse. Usun, et sellest radikastki poleks mingit kasu, kui korter on TÄIELIKULT soojustamata ja seinad on hõredad (maja ehitatud vist 70-ndate lõpus).
      Elus olen, aga palavik ja nohu kimbutavad...

      Kustuta
  5. Sina lubasid üleüldse siure suuga, et siin enam ei kommenteeri, aga ikka tuled tagasi? Kuidas niisugune "annan lubaduse-võtan lubaduse" Jumalale võiks meeldida? Sa pole justkui kõige patupuhtam sulane talle.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kellele see mõeldud oli? Ma vist aiman.. aga siis oleks võinud otse tema kommentaari all seda vastata tegelikult. Aga ma pole nii tähenärija kah :)

      Kustuta
    2. Mina aiman ka, kellele see mõeldud oli. Sa õelutseja ära sega siia Jumalat. Sellega Sa mind ei peata. Kommenteerin palju tahan. See on Raili otsustada, kas ta laseb mu kommetaare läbi või mitte. Jumalale ei meeldi õelutsejad, nagu sina ja vast veel mõni Raili blogis. Mina ei ole enam ammu õelaid kommentaare jätnud. Jumalale meeldin ma just sellisena, nagu ma olen. ;)

      Kustuta
    3. Loomulikult on Raili otsustada, kas ta laseb kommentaari läbi või mitte. Selles polegi ju küsimus. Küsimus oli, et sina lubasid siin mitte kommenteerida, aga tegelikult sa ei täida ju seda. Milleks jagada katteta lubadusi? No nagu jonni- ja vihahoos laps, kes lubab kodus ära joosta või kõik mänguasjad ära lõhkuda. Tegelikkuses on tühi sosssss! ja suur lubaja ei tee midagi.
      Jumalale meeldivad minu teada ikka ausad, puhtad ja siirad tallekesed. Põhjendamatute lubaduste loopimine sinna sekka vist ei käi?

      Kas Raili ei blogi enam?

      Kustuta
  6. Oled sa selles ikka kindel et jumalale ka laisad meeldivad?

    VastaKustuta
  7. 2 müüdud korteri eest saadud raha juba läbi?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mis müüdud korteri rahad? Mulle tundub, et küsimus mulle küll polnud adresseeeritud... ehk täpsustaksid oma mõtet natuke?

      Kustuta
    2. Raili, see küsimus oli jälle mulle adresseeritud. :D
      Võin siis vastata!
      1. Meil Railiga ei ole kahepeale üks blogi. Kõik pretensioonid minu suhtes esitada minu blogisse. :P
      2.Mis puutub kahe korteri müügist saadud rahasse, siis pole teiste asi mis mina oma rahadega teen. Mina ju ei küsi palju sina raha saad või kulutad.
      3. Ega need minu korterid ei olnud. Need olid 5 inimese ühispärand.

      Kustuta
    3. Nii mulle tunduski, et keegi võttis õiguse sinu kallal iriseda minu blogis... no tõesti lihtsalt ajuvaba, miks ta seda siis otse sulle ei kirjuta!

      Kustuta
  8. Tere, ma jagasin just teiega häid uudiseid, eriti teile, kes vajate rahalist teavet. Kohtusin 47 000 euro suuruse finantslaenuga Sabinhelps, mille intressimäär on 3% aastas. Laenu sain 72 tunni jooksul. Ta on aus ja tõsine. Abivajajatega pöörduge: sabinhelps@gmail.com, kui soovite lisateavet, võtke lisateabe saamiseks ühendust minuga: sabinhelps@gmail.com.

    VastaKustuta
  9. Ma tahan tänada Karin Sabine'i laenu 10 000 euro suuruse laenu eest. kui vajate kiiret laenu, vältige võltslaenuandjate pettust ja taotlege tõelise laenufirma kaudu e -posti teel sabinhelps@gmail.com whatsapp +34632725157

    VastaKustuta
  10. Kas vajate oma võla tasumiseks erakorralist laenu või oma äritegevuse parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja teised finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge enam otsige, sest me oleme siin selleks, et jätta kõik teie finantsprobleemid selja taha. Võtke meiega ühendust e-posti teel: {larrybright424@gmail.com Pakume huvitatud isikutele laene mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik on 5 000,00 eurost 100 000 000,00 euroni.

    VastaKustuta
  11. Ma tahan hinnata Karin Sabine laene mulle 9000 € laenu. Kui vajate kiiret laenu, vältige võltsitud laenuandjate pettust ja taotlege tõelise laenufirma kaudu e-posti teel sabinhelps@gmail.com whatsapp +7 901 709-57-43

    VastaKustuta
  12. Tere päevast,

    Olen registreeritud eraraha laenuandja. Anname laenu, et aidata inimesi, ettevõtteid, kes peavad oma finantsseisundit uuendama üle kogu maailma, väga minimaalsed aastased intressimäärad kuni 2% aasta jooksul - 30 aasta tagasimakse futamido mis tahes maailma osas. Anname laenu vahemikus €2 000 – € 500 000 000. Laenud on hästi tagatud ja kõige tähtsam on maksimaalne tagatis. Huvilisel palume meiega ühendust võtta e-posti teel: (dakany.endre@gmail.com)

    Laenupakkumine.

    VastaKustuta
  13. Pakume igat liiki laene ja finantsteenuseid. Meie laenud väga ettevõtetelt eralaenud või pikad või lühikesed tähtajad soodsa intressimääraga (2%). Meie laenuprotsess on väga kiire ja usaldusväärne koos garantiidega. Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks külastage meid meie e-posti aadressil; { pedrosalvador346@gmail.com } palun andke meile teada, kui palju laenu vajate ja soovite laenu kestust. Loodame teist kuulda. Saate saata sõnumi e-posti aadressile

    VastaKustuta
  14. TERE Laenupakkumise hoiatus kõigile! Kas olete majanduslikult raskustes ja vajate kiiret krediidi-/finantsabi? Või vajate laenu oma ettevõtte käivitamiseks / suurendamiseks või oma unistuste maja ostmiseks. SAAGE OMA KIIRE LAENU KINNITUS 100% GARANTEERITUD TÄNA TÄNA, ÜLEMINE TEIE KREDIIDISKORDI. E-post: { larrybright424@gmail.com }, nad on usaldusväärsed, suhtlevad kiiresti ja usaldusväärsed

    VastaKustuta
  15. Pakume igat liiki laene ja finantsteenuseid. Meie laenud väga ettevõtetelt eralaenud või pikad või lühikesed tähtajad soodsa intressimääraga (2%). Meie laenuprotsess on väga kiire ja usaldusväärne koos garantiidega. Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks külastage meid meie e-posti aadressil; { larrybright424@gmail.com } palun andke meile teada, kui palju laenu vajate ja soovite laenu kestust. Loodame teist kuulda. Saate saata sõnumi e-posti aadressile

    VastaKustuta
  16. Pakume igat liiki laene ja finantsteenuseid. Meie laenud väga ettevõtetelt eralaenud või pikad või lühikesed tähtajad soodsa intressimääraga (2%). Meie laenuprotsess on väga kiire ja usaldusväärne koos garantiidega. Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks külastage meid meie e-posti aadressil; {larrybright424@gmail.com } palun andke meile teada, kui palju laenu vajate ja soovite laenu kestust. Loodame teist kuulda. Saate saata sõnumi e-posti aadressile

    VastaKustuta
  17. Kas vajate oma võla tasumiseks erakorralist laenu või oma äritegevuse parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja teised finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge enam otsige, sest me oleme siin selleks, et jätta kõik teie finantsprobleemid selja taha. Võtke meiega ühendust e-posti teel: {larrybright424@gmail.com} Pakume huvitatud isikutele laene mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik on 5 000,00 eurot kuni 100 000 000,00 eurot

    VastaKustuta
  18. Pakume igat liiki laene ja finantsteenuseid. Meie laenud väga ettevõtetelt eralaenud või pikad või lühikesed tähtajad soodsa intressimääraga (2%). Meie laenuprotsess on väga kiire ja usaldusväärne koos garantiidega. Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks külastage meid meie e-posti aadressil; {larrybright424@gmail.com} andke meile teada, kui palju laenu vajate ja soovite laenu kestust. Loodame teist kuulda. Saate saata sõnumi e-posti aadressile

    VastaKustuta
  19. Kallid laenuotsijad.

    Kas teil on rahalisi raskusi? Kas soovite alustada oma äri? See laenufirma loodi ülemaailmse inimõiguste organisatsioonina, mille ainus eesmärk on aidata vaeseid ja rahalistes raskustes inimesi. Kui soovite laenu taotleda, võtke nendega ühendust, kasutades allolevaid andmeid: e-post: elenanino0007@gmail.com

    Nimi:
    Nõutav laenusumma:
    Laenu kestus:
    Mobiili number:

    Aitäh ja Jumal õnnistagu
    Ingrid

    VastaKustuta
  20. Kas olete ummikus, pankadest piiratud ja teil pole pankade eeliseid või teil on parem projekt ja vajate laenu, rahastamist on halb või vajate raha arvete tasumiseks, et investeerida raha oma ettevõttesse. saada rahalist abi juba täna chosengenerationloancompany@gmail.com

    VastaKustuta
  21. Tere, Kas olete täna huvitatud laenu saamisest? Kui jah, võtke palun ühendust laenuandjaga, kes aitas mind 48 tunni jooksul 25 000 dollari väärtuses laenu andmisega. Kuigi olen nii kaua proovinud siit Internetist laenu saada, enne kui leidsin Mobil Funding Inc.-i. Lisateabe saamiseks võite temaga ühendust võtta ka meili teel: mobilfunding1999@gmail.com.

    VastaKustuta
  22. Kas olete ummikus, pankadest piiratud ja teil pole pankade eeliseid või teil on parem projekt ja vajate laenu, rahastamist on halb või vajate raha arvete tasumiseks, et investeerida raha oma ettevõttesse. saada rahalist abi juba täna chosengenerationloancompany@gmail.com
    https://wa.me/message/BOFKF5DW4LKFL1

    VastaKustuta
  23. Kas vajate oma rahaliste vajaduste rahuldamiseks kiiresti laenu? Pakume laene vahemikus 2 000 kuni 50 000 000,00 eurot, oleme usaldusväärsed, tõhusad, kiired ja dünaamilised, ilma krediidivõime kontrollita ning pakume välislaenudele 100% garantiid üleminekuperioodil.

    Samuti oleme andnud laenu kõigis valuutades intressimääraga 3% kõikide laenude puhul .... Huvi korral võtke meiega ühendust ettevõtte e-posti teel: accessloanfirm2030@gmail.com


    Saatke meile e-kiri aadressil: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    Lugupidamisega
    Härra Scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    VastaKustuta
  24. Tere, Kas vajate oma projekti rahastamiseks laenu saamiseks usaldusväärset ettevõtet, kas vajate ärilaenu, eralaenu või hüpoteeklaenu? Ärge vaadake kaugemale kui Sunshine Financial Group Inc. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, nii tagatisega kui ka tagatiseta laenu, pikaajalist ja lühiajalist laenu ning palju muud subsideeritud intressimääraga 3% aastas. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447360502110 ja saate kohe vastuse

    Ma tean, et seadusliku laenu saamine on alati olnud suur probleem Inimestel, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kõrge intressi tõttu nii raske omakapitali laenu saada kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võlgade ja sissetulekute suhe, madal krediidiskoor jne.

    Ärge enam muretsege, sest oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    Pole enam ooteaegu ega stressirohkeid pangakülastusi. Meie teenus on saadaval 24/7 – saate laenu võtta ja tehinguid teha igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunniseid maailmatasemel laenuteenuseid. Päringutele/küsimustele? - Saatke e-kiri aadressile sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või saatke meile sõnum WhatsAppis: +447360502110 | & Saate kohe vastuse...

    VastaKustuta
  25. Kas vajate oma võla tasumiseks erakorralist laenu või oma äritegevuse parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja teised finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge enam otsige, sest me oleme siin selleks, et jätta kõik teie finantsprobleemid selja taha. Võtke meiega ühendust e-posti teel: {larrybright424@gmail.com} Pakume huvitatud isikutele laene mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik on 5 000,00 eurot kuni 100 000 000,00 eurot

    VastaKustuta
  26. Tere Kas vajate isiklikku või ärilaenu ilma stressi ja kiire heakskiiduta? Kui jah, võtke meiega ühendust, kuna pakume nüüd laenu parima intressimääraga 3%. Meie laen on tagatud ja turvaline, lisateabe ja taotluste saamiseks vastake sellele e-kirjale. herofinancein@gmail.com , whatsapp +917338386140

    VastaKustuta
  27. Kas olete otsinud rahastamisvõimalusi oma uue kodu ostmiseks, ehitamiseks, kinnisvaralaenuks, refinantseerimiseks, võlgade konsolideerimiseks, isiklikuks või äriliseks otstarbeks? Tere tulemast tulevikku! Meiega on rahastamine tehtud lihtsaks. Võtke meiega ühendust, kuna pakume oma finantsteenust madala ja taskukohase intressimääraga 3% pikaks ja lühikeseks laenuperioodiks koos 100% garantiiga laenuga. Huvitatud taotleja peaks meiega ühendust võtma edasiste laenu omandamise protseduuride jaoks aadressil: joshuabenloancompany@aol.com

    VastaKustuta
  28. Tere,

    Oleme sertifitseeritud pakkuma järgmist tüüpi laene VÕI mis tahes tüüpi rahastamist: Eralaen? Ärilaenud? Võlgade konsolideerimise krediit? Kas parandada oma kodu? Investeerimiskrediit? Krediidid on saadaval? Isiklikud laenud? Ärilaenud? Kombineeritud laen? Konsolideerimislaenud? Huvi korral võtke meiega ühendust: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    VastaKustuta
  29. Taotlesin eile proua Sabinega oma poja haiglaarvete jaoks laenu 10 000 eurot ja täna maksti raha minu kontole Täna.. olen nüüd õnnelik, sest ta vabastas mind võlgadest, andes mulle laenu neile, kes vajavad. laen peaks temaga nüüd ühendust võtma: sabinhelps@gmail.com või whatsapp +79853899410 lisateabe saamiseks.

    VastaKustuta
  30. Kas vajate laenu? Meie laenuintress on 2%. Pakume igasuguseid laene, nagu eralaen, lepingulaen, pangalaen ärilaenuks ja palju muud või kui soovite oma ettevõtet refinantseerida, arveid tasuda, võtke meiega ühendust juba täna: saatke meile e-kiri kaudu: (zachm5335@gmail.com) WhatsApp +32 460203034

    VastaKustuta
  31. Kas vajate arvete tasumiseks võlgade tasumiseks laenu? Kas soovite täna oma võla kontrolli alla saada? Ettevõtluslaenu pikendamise pakkumine kohe? Kas vajate arve tasumiseks laenu? Kas vajate laenu? Kas teil on vaja isiklikku laenu? Ettevõtte laiendamise laen? Ettevõtluse alustamine, haridus, võlgade konsolideerimine Laen raske raha eest Laen millekski? Pakume laenu ilma krediidikontrollita madala intressimääraga 2% laenusummast, E-post: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    VastaKustuta
  32. Luban jagada seda laenutunnistust Jumala soosingu tõttu oma elus olen otsinud Interneti kaudu laenu ja ikka ei saanud laenu, sest olen oma halva krediidiskoori tõttu mustas nimekirjas, kaotasin töö ja kaotasin oma kodu, elasin tänaval pettunult ilma peavarju või toiduta, kuni ühel päeval leidsin Internetis tunnistuse, kuidas see ettevõte on inimesi laenuga aidanud, nii et proovisin kahjuks mu laen anti ilma tagatiseta, mida taotlesin 15 000.00 EURO eest olen ma nii õnnelik, tänu Sabine'i rahandusele, kui vajate seaduslikku laenuandjat ja jumalakartlikku laenuandja kontaktandmeid, siin on nende e-posti aadress: (sabinhelps@gmail.com) või whatsapp telefonil +7 9853899410

    VastaKustuta
  33. Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate oma projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pika- ja lühiajalisi laene, tagatisega ja tagatiseta laene ja palju muud. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447360502110 ja saate kohe vastuse.

    Laen usaldusväärselt ja pädevalt ettevõttelt on see, mida vajate oma eesmärgi saavutamiseks. Oleme kõikehõlmav finantsteenuste ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    * Laenu saab taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa – Teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsefinantseerimine – saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär 3%.
    * Kõrge heakskiidu määrad
    * Paindlik tagasimakse – peate valima tagasimaksekuupäeva, kas kord nädalas, kuus või aastas 1–30 aasta jooksul.
    * Lihtne veebirakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ärge kaotage võimalust raha puudumise tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenu andmisel aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas olnud rahalistes raskustes.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täieliku usaldusega töötame koos kõigi asjaosaliste hüvanguks.

    VastaKustuta
  34. Pakume erinevaid laene üksikisikutele (isiklik laen) ja koostööorganitele intressimääraga 2% aastas. See aitab teil täita oma rahalisi kohustusi, eriti käimasoleva maailma finantskriisi ajal. Võite laenata vahemikus 1 000–500 000 000 (naela, euro või dollari) Täiendavate päringute saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel (dakany.endre@gmail.com) Lugupidamisega.

    Laenupakkumine

    VastaKustuta
  35. Kas vajate laenu? isiklikud laenud? ärilaenud? hüpoteeklaen? Põllumajandus- ja projektifinantseerimine, KIIRLAEN. Kas vajate laenu võlgade tasumiseks, arvete tasumiseks või ilusa ettevõtte alustamiseks? ? Anname igasuguseid laene 2% intressiga! Kontakte-posti aadress: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    VastaKustuta
  36. Tere, Minu nimi on Claudia Klein, ma olen sakslane, pakun laenu, olen ka finantskonsultant ja esindan ettevõtet Spotcap Global Financial Services.

    Kas vajate hädasti rahalist tuge? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil ühendust võtta minu ettevõttega | spotcapglobalservices@gmail.com | või saatke sõnum WhatsAppis: +31642117819 | ja teil on laen teie kontol 24 tunni jooksul, sest pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (Isikilaen, Ettevõtluslaen ja palju muud), pakume nii pikaajalisi kui lühiajalisi laene, samuti saate laenata kuni 15 miljonit eurot ning väljastame laenu madala intressimääraga 3% aastas. Minu ettevõte aitab teil saavutada erinevaid eesmärke laia valiku laenutoodetega.

    Tunnistan tõsiasja, et seadusliku laenu saamine on alati olnud suur probleem. Inimestel, kellel on rahalisi probleeme ja vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kõrge intressimäära, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori või mõne muu põhjuse tõttu nii raske omakapitali laenu saada kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest.

    Pole enam ooteaegu ega stressirohkeid pangakülastusi. Meie teenus on saadaval 24/7 – saate laenu võtta ja tehinguid sooritada igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

    Pakume 24-tunniseid maailmatasemel laenuteenuseid. Päringuteks/küsimusteks? - Saada e-kiri | spotcapglobalservices@gmail.com | või saatke sõnum WhatsAppis: +31642117819 | & Saate kohe vastuse

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!!

    VastaKustuta
  37. Kas otsite ärilaenu, eralaenu, eluasemelaenu, autolaenu, õppelaenu, võlgade konsolideerimise laenu, riskikapitali jne või pank või mõni finantsasutus on teile ühel või teisel põhjusel keeldunud laenu andmast või teid peteti. Olete oma laenulahenduste jaoks õiges kohas! Olen eralaenuandja, annan ettevõtetele ja eraisikutele laene madala intressimääraga ja taskukohase intressimääraga 3%. Võtke meiega ühendust e-posti teel: harryandersonloanfirm@hotmail.com

    VastaKustuta
  38. Tere,

    Oleme sertifitseeritud pakkuma järgmist tüüpi laene või mis tahes tüüpi rahastamist: eralaen? Ärilaenud? Võlgade konsolideerimise laen? Kas parandada oma kodu? Investeerimislaen? Krediidid on saadaval? Isiklikud laenud? Ärilaenud? Kombineeritud laen? Konsolideerimislaenud? Huvi korral võtke meiega ühendust: (richardcosmos5@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    VastaKustuta
  39. Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate oma projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pika- ja lühiajalisi laene, tagatisega ja tagatiseta laene ja palju muud. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447360502110 ja saate kohe vastuse.

    Laen usaldusväärselt ja pädevalt ettevõttelt on see, mida vajate oma eesmärgi saavutamiseks. Oleme kõikehõlmav finantsteenuste ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    * Laenu saab taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa – Teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsefinantseerimine – saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär 3%.
    * Kõrge heakskiidu määrad
    * Paindlik tagasimakse – peate valima tagasimaksekuupäeva, kas kord nädalas, kuus või aastas 1–30 aasta jooksul.
    * Lihtne veebirakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ärge kaotage võimalust raha puudumise tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenu andmisel aidata, sest oleme aidanud paljusid eraisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas olnud rahalistes raskustes.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täieliku usaldusega töötame koos kõigi asjaosaliste hüvanguks.

    VastaKustuta
  40. Minu nimi on Laura, tahan avaldada siirast tänu Maria Kartarzyle, et ta aitas mind erakorralise laenuga, et päästa mu abikaasa elu. Pank ja teised külastatud finantsagentuurid on mind tagasi lükanud, kuni mind soovitati. et tema laenufirmaga ühendust võtta, mida ma ka tegin, ei uskunud ma kunagi, et saan neilt laenu väga kiiresti kätte isegi siis, kui mu laenu krediidiskoor ei olnud nii täiuslik. Suur tänu neile selle pakkumise eest. vajate mis tahes tüüpi laene olenemata olukorrast, proovige neid ja te ei kahetse kunagi, et nendega kokku puutusite, võtke nendega ühendust e-posti teel (mariakatarzyna167@gmail.com) või WhatsApp +48-780-907-017 Aitäh Maria suure abi eest

    Laura

    VastaKustuta
  41. Oleme otselaenuandjad ja kuni 100% IPF (rahvusvaheline projektifinantseerimine). Pakume laenu ettevõtte laiendamiseks, kinnisvarainvesteeringuteks, ehitus- ja eralaenud @ väga madala intressimääraga... saatke meile täna aadressil: creditmidland@gmail.com

    Täname, et ootasite vastust

    VastaKustuta
  42. QUICK EASY EMERGENCY URGENT LOANS LOAN OFFER EVERYONE APPLY NOW +918929509036 financialserviceoffer876@gmail.com Dr. James Eric

    VastaKustuta
  43. Head päeva ,

    Olen väga põnevil pärast seda, kui sain pr Marion Jansen Loan Help LTD-lt oma isikliku laenu auto ostmiseks pärast seda, kui võltsitud laenuandjad mind kaks korda pettusid. Kõikvõimas Jumal, mind tutvustas pr Marion Janseni Laenuabi LTD-le kolleeg, kes sai samuti laenu tema äritegevuse laienemist ja minu suurimaks üllatuseks anti mulle täna 25 000 USD laenu.

    Kutsun teid kõiki, kes vajavad laenu, võtma laenutaotluse saamiseks lahkelt ühendust pr Marion Janseniga e-posti teel: marionjansen00@gmail.com


    Aitäh

    VastaKustuta
  44. Kas vajate kiiresti laenu? Kas pakume isiklikku laenu? Ärilaenud? Hüpoteek? Põllumajanduslaenud? Hariduslaen? Kombineeritud laenud? Veoauto laenud? Autolaen? Hotellilaenud? Laenud refinantseerida? ja veel koolilaenu? Esialgsed laenud? .Pakume 2% intressi! Võtke meiega ühendust: (dakany.endre@gmail.com)

    Laenupakkumine

    VastaKustuta