reede, 7. september 2018

Blogis paus- mõttepaus.

Ma ei taha postitada tühja ja sisutut teksti lihtsalt postitamise pärast. Seepärast olengi jälle päris pikalt siit eemal olnud. Lihtsalt mis on juhtunud- peaaegu mitte midagi. Oli kaks õnnestunud kirbukat- kuid säästmisest ei tule enam midagi välja, sest märkamatult on läinud toidupoes kõik asjad sent-sendilt kallimaks, kuigi ostan samu asju ,mis varemgi. Pigem kulutan hoopis palju vähem saiakeste peale, lihtsalt isu on täis saanud isegi juubelisaiast :D Lõpuks :D

Suvi hakkab lõppema ja järjest rohkem tulevad mu pähe taas mõtted oma poe avamise kohta. Vaikselt vaatan äripindade kuulutusi, kuid samas kardan seda ka teha- äkki leiangi sobiva, aga mida ma teen, kui raha niikuinii pole. Alustada kõigepealt laenutaotlusest? Ei, see poleks kindlasti mõistlik, sest kui ei saa no näiteks kuu ajaga poodi alustada, siis millest ma seda maksma hakkan. Teeks laenupäringuid ja uuriks ,kas ja mis tingimustel saaks nii umbes 3000 eurot laenu pikemaks perioodiks? Veidi olen sellega juba tegelenud ka, kuid sobivat pole leidnud.

Aga blogimist ma kindlasti jätkan, vaatamata ühe vingatsi lootustele! Lihtsalt ootan parajaid mõtteid, mida kirja panna...

50 kommentaari:

  1. Lugedes seda blogi tuleb mulle meelde paar pikaajalist tuttavat, kes oskasid oma hädise jutuga nii suurepäraselt manipuleerida, et mul tihti rahakotirauad iseenesest avanesid ning sealne sisu maandus nende omasse. Üks nendest oli veel nii nutikalt salakaval, et oma tahtmise saavutamiseks hiilis lausa mu lähedase selja taha, et läbi tema mind mõjutada. Kui ma lõpuks sellise manipuleerimise kohta oma arvamuse ütlesin, nimetati mind negatiivseks. Hiljem aga selgus, et nende olukord polnud mitte sugugi nii hädine kui mulle pilt maaliti ning üks nendest hõiskas lausa küla peal et ta on majanduslikult kindlustatud. Minu jaoks hea õppetund: ära usu hundi juttu, inimesed oskavad hästi näidelda ning kõik ei ole tõsi, mida räägitakse.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sa tahad selle kommentaariga mõista anda, et Raili loodab oma poe avamise jutuga sobiva summa annetustena saada? Ma arvan, et nii naiivne ta ikka ei ole, et sellist asja loodab. Aga mis saab meil, blogilugejatel selle vastu olla, kui ta poe avamiseks laenu taotleb ja selle ka saab?

      Kustuta
    2. Kes on nii naiivne, et annab talle laenu? Ta on ennast oma omapärase majandamisega juba kuulsaks teinud. Varsti hakkavad tulema jutud, et tuba on külm ja remont on siiani tegemata, selg on haige ja juubelisaia hind tõusnud.

      Kustuta
  2. Raili, Sa ütle mulle ka, kust saab osalise(puuduva) töövõimega inimene laenu. Ma küll ei saanud, kui tahtsin laenu saada, et korterit osta.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Väiksemad pangad (TF Bank, Krediidipank, Hoiu-laenuühistud jne) ja kurikuulsad kiirlaenufirmad ehk- intress võib olla meeletu küll, aga kui see on hajutatud mitme aasta peale, siis see mind ei hirmuta. Ega ma pole ka veel eriti uurinud, tegemist on esialgu siiski uitmõttega. Ja no sellist summat, et korterit osta ei anna jah keegi...paartuhat ehk veel kuidagi kuskilt saaks.

      Kustuta
    2. Kas Elve kui kristlane annab 10% oma sissetulekutest kirikule ära? Selline jumalale kümnise loovutamine pidi suurendama majanduslikku seisu.

      Kustuta
    3. To 11;41 loomulikult anan osa oma sissetulekust kogudusele Jumalasõna leviku hüvanguks ja mul lähebki hästi, aga tahtsin Raililt lihtsalt teada, et kust tema, osalise töövõimega inimene mõtleb laenu saada, sest kui mina pangalt küsisin, siis mina küll ei saanud. Ja tahtsin ka ainult 3000, et Ida-Virumaale korterit osta. Nüüd ma muidugi Ida-Virumaale enam ei tiku.

      Kustuta
    4. Loomulikult ei antud laenu, sest nad ju uurivad ka tausta. Sa oled ju ise oma blogis kirjutanud et müüsite oma perega 2 korterit maha ja ühe eest saite 19000 eurot. Kui see jagada 5 pereliikme peale, siis igaüks sai päris kena summa. Eks laena siis oma pereliikmetelt, korterite müügisumma ju õhku ei haihtunud.

      Kustuta
    5. Kust sa selliseid summasid võtad? Me müüsime jah 2 korterit(õigemini ühe müüs meie eest kohtutäitur) ja see summa ei olnud 19 tuhat, vaid vähem ja millest läks kinnisvarahooldusele võlgu olev summa maha)Iga pereliige sai vähem kätte ja pole minu asi neid summasid sulle ette kanda. Aga mis pereliikmetelt laenamisse puutub, siis mis sa arvad, millise raha eest nad siis ise uut elu alustaksid, kui mulle oleks laenanud? Lihtsam on ühest kohast laenata. Aga nagu öeldud, see Ida-Virumaale kolimise mõte on nüüd möödanik ja eks paistab, millal ja kuhu ma korteri ostan. Plaan on ikka siia, Lõuna-Eestisse jääda. Ma üldse ei tea, miks ma seda siin, Raili blogis kirjutama pean. Minu esmane kommentaar oli lihtsalt uurimiseks, et kus antakse osalise töövõimega inimesele laenu? Mina ei saanud, kui tahtsin. :D

      Kustuta
    6. Huvitav et Elve ise ka enam ei mäleta mida ta oma blogisse on kirjutanud. Aga pole ka ime, sest ta on ju oma blogi pidevalt muutnud. Kui on näha et inimene on eelnevalt mässinud ennast SMS laenudesse, olnud alkohoolik, kasiinosõltlane ning istub vaid kodus arvuti ees, ei anna ükski laenuandja sellistele laenu. Pärast on peavalu suurem kui laenatud summa.

      Kustuta
    7. Ma ei ole blogidesse kunagi summat kirjutanud. Selle oled oma peas välja mõelnud. Ma oleks samahästi selle küsimuse Railile anonüümselt võinud esitada, aga nagunii oleks mõeldud, et mina olen küsija, sest palju Railil neid töövõimetoetuse saajaid lugejaid ikka on. A vahet pole. Parem jälgin edaspidigi vaikiva lugejana Raili blogi. Sulle rahustuseks, et mul läheb praegu väga hästi, sest investeerin ise, mitte ei soovi laenata. See laenu saamise soov oli umbes 2 aastat tagasi, kui mu elu eelmises korteris väljakannatamatu oli. Nüüd ju neid probleeme enam ei ole... ;)

      Kustuta
    8. TF pangast saab ainult kinnisvara tagatisel.
      Üldiselt on nii, et mitte kedagi huvita laenutahtja profiil, kui on tagatiseks kinnisvara.

      Kustuta
    9. Ei saa. TF pangast ma eelmine kord firma registreerimiseks väikelaenu saingi. Võibolla alates mingist summast on seal tõesti kinnisvara tagatis nõutav või on viimase paari aastaga midagi muutunud nende süsteemis. Pole hetkel veel uurinud..

      Kustuta
    10. 2006 aastal olevat olnud kusagil Tartu mnt kandis sisehoovis mingi 2 meheline laenupunkt, kus kinnisvara sai anda pandiks ning ka notar oli asjasse segatud. Kas see punker praegu veel töötab pole teada, kuid tean et üks tuttav oli sealt laenu saanud ja pole aimugi kuidas tal nüüd läheb, kas on laen tasutud või jäi kinnisvarast ilma.

      Kustuta
    11. Päris kummaline, kuidas blogiomanikule täiesti konkreetse küsimuse peale ikka leidub keegi, kes hakkab küsijale minevikku nina peale hõõruma ja parastama. Elvele soovin jaksu ja meelekindlust, Sul on toredad lapsed ja pesamunast tirts, hoidke üksteist ;)

      Kustuta
    12. Aitäh, anonüümne 21:58. Ma vist sõnastasin oma kommentaari valesti, kuid tegelikult huvitusin puht professionaalselt, et millistest investeerimisplatvormidest eemale hoida. :D Nagu siin eelnevalt kommenteeriti, et pärast on peavalu rohkem, et oma välja antud laen tagasi saada. Jah, oli aeg, kus ma tõesti ise püüdsin korteri ostuks laenu saada, aga ma ei sanud, sest minu väljavaated ei olnud laenuandjate silmis piisavad. Võib-olla Railil eraettevõtjana on rohkem võimalusi. Mina isiklikult investeerin ainult kõrge reitinguga laenudesse.

      Kustuta
  3. Oh jah, jälle see pood...

    Kunagi Perekoolis kirjutasin sellest, et mul üks tuttav on selline heategija, kes on mõnelegi nö. stardikapitali andnud ja ka lausa pindu ostnud. Loomulikult on tal omad nõuded kasumi%-dest, reklaamist, kogu majandamisest. Ma isegi ei oska ette arvata, mida kõike vajab üks kaltsulas, et see korrektselt dokumenteeritult korda ja käima saaks.

    No igstahes olid Railil juba siis nõuded hindade reguleerimise, " kümnise" ja vabade päevade nõuete kohta.
    Pani igatahes väga imestama, samas sai ka kiirelt selgeks, miks tema jutu kohaselt ta eelmised partnerid ja bossid nõmedad ja konfliktsed on.

    Kui ma enda majapidamist vaatan, siis minul korraldab abikaasa palju koduseid asju: näiteks pisiremont, elektritööd, mingid võimalikud ummistused, turvavätk jne. Mina roogin suurima mõnuga lund, hoian aia ja hoovi korras, riisun, vean prahti, toas koristan, pesen aknaid, vätskendan elamist jne. Kõiki neid töid ei tule kauplusepidamise juures teha, aga kui oletada, et enamik kaltsukaid on "tänavalt-sisse" süsteemiga, mitte soojas ja puhtas kaubanduskeskuse boksis, siis tuleb ikka küll lume- ja libedatõrjega tegeleda. Samuti igasuguste torude, kütete, elektri jne.-ga. Vähetähtis pole ka turvalisuse pool: kuidas kavatseb poolsant kliente ja ennast mingi lällava ja laamendava narkari või joodiku eest kaitsta?

    Ok, neid kohustusi on ikka triljon, mida üks ettevõtja peab täitma ja vähemalt mina, terve ja tugev inimene, ei viitsiks küll selle pärast ennast vaevata.

    Veel jäi tookordsest PK teemast meelde Raili väide, et kui tal see pood oleks, oleks ta hooooopis teine inimene - kui muidu ei saa mõnedel päevadel voodustki välja, siis sellisel juhul muudkui tegutseks... Jah, usun, et ehk paar nädalat kuni kuu, aga kui tulevad pimedad ja külmad? Kui raskeid kaltdukotte tuleb treppidest üles-alla tassida, samal ajal oma varal silma peal hoida ja kliente ka teenindada? Kui VEEL ÜKS kaltsukas ei ole läbilöögivõimeline ja ees ähvardab pankrot koos veel suurema stressiga?
    Kui...

    No mida iganes. Las ptoovub, kyigi mulle tundub, et väga reaalselt ta seda ette ei kujuta. Seda enam, et eelmine kord oli kompanjon, kes vähemalt autoga vedas-tõi kaupa.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kõik ju õige, aga tahaks siiski toonitada seda, et kui ma saan teha, seda mida ma tahan ja millest unistanud olen, siis see annab mulle tohutu jõu...
      Muidu on sellised detailid ka juba ammu läbi mõeldud ja äriplaanis kirjas- kuidas tagada turvalisus, kustkohast leida kord-paar kuus transporti ja suuremate asjade poodi paigutajat, kuidas toime tulla koristamisega- muide seda ma tegin ka Õismäel ning omaette poodi pidades pole vaja muretseda ka teise äripartneri arvamuse pärast, et kas on piisavalt steriilne puhtus või vahib kuskil tolmurull vastu.
      Treppidest tassimine jääb ära, sest kui poodi rajada, siis ainult esimesele korrusele ja kaubakotid toovad inimesed ise kohale oma kodudest (või siis ajastame transpordipäevaga asjade toomise ). Raamatupidaja õnneks on minu firmal siiani olemas, hetkel siis tal tööks vaid aastaaruandesse märge teha, et majandustegevust ei toimu.
      Jah, "kuisid" ning "agasid" on palju ning seepärast ma kordangi, ma ei ole kindel, kas ma sellega tegelema hakkan ja millal. Igatahes ma usun endasse!

      Kustuta
    2. Selleks et endasse uskuda, on vaja tegutseda ja juba praegu otsida omale ka lisasissetulekut et oma tardunud organismi harjutada tööga. Lihtsalt kodus istuda, uneleda ning lugeda PK-st teemasid eneseusust on sama mis oma unistustele juba ennetavalt kriips peale tõmmata.

      Kustuta
    3. Oeh, mitu korda ma pean selgitama, et kui ma teen seda ,mida tahan, siis sellega ma ka hakkama saan. Aga vägisi ,vastu tahtmist tehes ei suuda ma tõesti peaaegu midagi!
      Aga tegelikult- minu blogi ju ja kellele ma midagi selgitama üldse peaks ?!

      Kustuta
    4. Unistuste täitumisel ja sellega seotud raskuste ületamisel tehakse tihti ka seda, mida hetkeajendil inimese ego ei soovi. Seda kõike nimetatakse iseloomu kasvatamiseks.

      Kustuta
  4. Ma ei saa nüüd aru, kas ta tahab poodi teha, või ei taha. Jutt on koguaeg kahesugune, tahan-ei taha, suudan-ei suuda. Otsusta kindlalt ära. ma sain selle teema põhjal aru ka sellest, et Raili tahab jälle annetusi, et oma poodi avada ja kui annetused käes, ei ava poodi, vaid tekib jälle juubelisaia isu.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma kirjutasin selgelt- on tekkinud järjest rohkem mõtteid poe avamise kohta. Seega- ma pole veel ise ka kindel.
      Ja mis see juubelisai teile kogu aeg ette jääb? Vahet ju polnud, kas ma sõin üheks söögikorraks euro eest võileibu (nt) või juubelisaia!

      Kustuta
  5. Vabandust, ma pole ilmselt asjaga kursis.....
    Mida Sa, Raili, kavatsed seal poes müüma hakata?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See oleks taaskasutuskeskuse laadne pood. Kuhu inimesed tooksid ise oma mittevajalikke asju (Õismäel selline just oligi) ning kuhu siis tooksid nad ka mööblit või me käiks abilistega ise sel järel. Ja muidugi müüksin ma seal ka oma ehteid ning kirbukakaupa..

      Kustuta
    2. Taaskasutus/Uuskasutuskeskused on heategevuslkikku laadi poed, mille tulust abistatakse teatud abivajavaid organisatsioone. Keda kavatsed sina oma poes müüdavate(teiste poolt tasuta toodud asjade) müügist saadud tuluga aidata? Samahästi võivad inimesed ju teistesse sarnastesse poodidesse oma mittevajalikud asjad ära viia. Kui sa tahad oma kaltsukat pidada, siis pead ikka ise sinna kaupa kokku ostma.

      Kustuta
    3. Ma ei ole Su Õismäe poes kunagi käinud, aga ma üldse ei imesta, et see pood ei toiminud, kui oli üles ehitatud inimestelt tasuta saadud asjade müügile. Inimesed lihtsalt ei toonud enam midagi, sest liiga palju tekkis boxitüüpi kirbukaid, kus sai ise oma asju müüa. Kui Sul on mõte tõeliselt oma pood avada, siis ära ehita seda üles teistelt tasuta saadavate asjade müügi(tulu) saamisele. Sellisel poel ei ole tulevikku. Kui keegi annabki sulle midagi tasuta, siis saad need ise kuhugi kirbukasse müüki viia, selleks ei pea oma poodi omama. Poe pidamine, vajaliku inventari hankimine ja kõik muud kulud ei tasu seda ära.

      Kustuta
    4. 16.31 anonüümne. See pood toimis, toimis väga hästi. Kliente oli palju, inimesed tõid -jah 14.40 kujutad sa ette, et ilma mingi heategevuseta- asju nii, et ei läinud päevagi, mil poleks pidanud midagi sorteerima,hindama, välja panema. Lihtsalt said tehtud paar suurt viga- esimene ja kõige suurem oli äripartneri elukaaslase suurusehullustusega kaasa minema, et nii käidavas kohas 2500 üüriks ja kommunaalideks maksta on täiesti reaalne. Jah, me maksimegi, kuid ise palka ei saanud. Lisaks olid meil äripartneriga erinevad arusaamad "kaltsuka" kaubast...Ühesõnaga, mina lahkusin, kuna kõik sisustus kuulus äripartnerile ja tühja 100 m2 ruumi ma jääda poleks ju saanud- üür jooksis ju- ja minust jäi see pood veel tegutsema. Minule aga jäi firma OÜ KaubaRinglus. Mis ehk kunagi veel tegevust alustab, seekord uues kohas ja ühe omanikuga..

      Kustuta
  6. Tartus on selline pood - Uuskasutuse pood. Ka sinna saab tasuta asju tuua ja neid tuuakse ikka süle ja seljaga. Pood pidevalt kaupa täis. Väga palju on raamatuid - olen ise ka ostnud sealt. Hästi palju on nõusid - sealhulgas väga ilusaid nõusid. Ja no riideid muidugi ka.
    Nii et inimesed ikka toovad küll, kui saavad tasuta ära anda. Mis ühele mittevajalik, see teisele vajalik.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Su jutul on jumet. Loomulikult inimesed kasutaks sellist tasuta ebavajalike(sealhulgas ka jäätmete) vastuvõtu kohta selle asemel, et jäätmeveo eest maksta. Poe pidajal tuleb sel juhul arvestada ka suurenenud jäätmekoguse äraviimise kuludega. Kui mina, tasuta andja midagi ära annan, siis loomulikult ei hakka ma neid asju kodus sorteerima, vaid viin kõik, mis mulle ebavajalik on.

      Kustuta
    2. inimesed viivad oma jäätmeid ju metsa alla ka... kui ikka vähegi oidu on, ei tassita neid ei metsa alla ega taaskasutuskeskusse. pealegi saab kehtestada mingid elementaarsed reeglid, et sellist asja ei toimuks. olen ise kaupluse juhataja juba palju aastaid ja tean, et selle juhtimisega on vahetevahel koledasti jama, head närvid peavad igal juhul varnast võtta olema.

      Kustuta
    3. Aga mis heapärast ma peaksin topelt tööd tegema ja mulle mittevajalikke asju sorteerima? Jäägu see ikka jäätmejaamade tööks. Kui ma peaksin kodus hakkama sorteerima, et kuhugi Taaskasutusse viia, siis ma parem viiks asjad jäätmejaama ja maksaks sinna. Nagunii tuleb ju selle sodi eest maksta, mis kuhugi ei kõlba.
      PS! Miks Raili viimase teema ära kustutas? Kas liiga palju oli sellist, mis tegelikult oligi õige, kuid usin taaskasutuspoe avamisest unistaja ei taha seda endale tunnistada?

      Kustuta
    4. Kustustasin, sest kommenteerijad ei püsinud teemas...ja muutusid lihtsalt labaseks.

      Kustuta
    5. Mina isiklikult nägin vaid üht labatsevat kommenteerijat seekord: tädi, kes end sinu eakaaslaseks pidas, ja kes labaselt liibidost jm. plähmerdas. Oleks piisanud tema blokkimisest. Ülejäänud kommentaarid, kaadaarvatud mõtteteraga, et erinevalt sinu kinnitusele mitte kellelegi haiget teha tegid, olid vägagi konstruktiivsed. Ka üleolek "vigase eesti keele" ja põlastava "poemüüja" suunal oli tegelikult järjekordne näide sinu enda pahasoovlikkusel.
      Ilmselgelt see keegi "merka" või tema tuttav avaldas sulle survet teema kustutada. Õige ka, sest ka invaliidil pole õigus kedagi sedasi lahata.
      Veel kord - kahtlustad siinseid lugejaid, aga öelda ei julge keda silmas pead. Mõnitad tuttavaid, ja leiad ikka, et lugejad-kommenteerijad on õeluskotid ja sapipritsid. Sorry, aga sa oled ise TÄPSELT samasugune. Mitte grammigi parem!

      Kustuta
    6. Jah, just selle "libiidotädi" pärast ma kustutasingi. Algselt arvasin küll, et kustatan vaid tema labasused, aga hiljem mõtlesin, et ega ta vait niikuinii ei jää.
      Mis puutub teatud inimeste nõudmisse teema kustutamisel, siis ja, neid oli. Kuid ma ei leidnud,et pean tõtt varjama. Nii et tegelikult kustutasin ma ikka just selle pärast, et hakati targutama kõrvalistel teemadel ja väga halvustavas toonis, ise muidugi mitte midagi teadmata.
      Ma pole öelnud, et ma vahest ülbe pole! Aga erinevalt neist kommentaatoritest ei levita ma oletusi ja laimu!

      Kustuta
    7. Sina ei levita oletusi? Näiteks mind oled mingiks perearstiks üksikemaks ja kellekski K.J-ks pidanud (või on nad kõik üks isik, ei tea). Kirjutasin, et avalikusta siis need inimesed - saab kohe selgeks, kas keegi halkab märatsema või vaatab imestunult pealt. Aga sa ei julgenud seda teha. Seega on kõik see üks oletus.

      Kustuta
  7. Ühes asjas on sul tähtaeg 03. oktoober

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sellega on nüüd ka korras.

      Kustuta
    2. Tüdruk sa austad venelaste nõuandeid - sa oled targem kui isa ja poeg Helmed (nad on ka tegelikult venelaste järglased). Edu sulle!

      Kustuta
  8. Täpselt ei mäleta, aga mu teksti kuupäeva järgi saab tõlgendada et sul oli üks postitus veel - kuhu peesse sa selle panid (ma ei näinud ju joodikuund)

    VastaKustuta
  9. Raili, Magistrali keskuse 0-korrusel on kirbukas, kuhu otsitakse poole kohaga müüjat.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ta ju ei saa teistega koos töötada. Hea info muidugi, aga ilmselt mitte Railile.

      Kustuta
  10. Tere päev, minu nimi on Monica Roland Taist. Ma tahan tunnistada head laenuandjat, kes näitas mulle valgust pärast seda, kui 4 erinevat Interneti-laenuandjat siin meie maal petta said, lubavad nad kõik mulle pärast laenu maksmist mulle laenu anda. lõivudest, mis ei anna midagi ega anna positiivset tulemust. kaotasin kõvasti teenitud raha ja see oli kokku 13 300,00 eurot. Kui sirvisin Internetis sirvides ja nägin end võltsituna, kui sattusin tunnistusele mehe kohta, kes oli samuti kelmuse all ja sai lõpuks lingitud legitiimse laenufirmaga nimega Laenukrediit Asutused, kus ta lõpuks oma laenu sai, nii et otsustasin pöörduda sama laenufirma poole ja rääkisin neile siis oma loo sellest, kuidas mind on petnud 4 erinevat laenuandjat, kes ei teinud midagi muud, kui mulle siiski rohkem valu teha. Selgitan ettevõttele posti teel ja kõik, mis nad mulle ütlesid, ei nutnud enam, sest saan nende ettevõttes laenu ja olen ka teinud õige valiku nendega ühendust võtta. Ma täitsin laenutaotluse vormi ja tegin kõik, mida minult nõuti, ning see suurepärane härra Elijah juhitud Company Loan Credit Institutions Limited andis mulle laenusumma 160 000,00 eurot ja siin olen täna oma perega rahul, sest Credit Institutions Limited andis mulle laenu ja ma andsin endale lubaduse, et tunnistan Internetis, kuidas ma oma laenu sain. Kas vajate kiiresti laenu? võtke lahkesti ja kiiresti ühendust laenu krediidiasutustega laenu saamiseks e-posti aadressil (loancreditinstitutions@gmail.com) või (Loancreditinstitutions@protonmail.com). Usun, et ka teised inimesed annavad tunnistusi selle sama ausa laenuandja kohta

    VastaKustuta
  11. Tere päev, minu nimi on Monica Roland Taist. Ma tahan tunnistada head laenuandjat, kes näitas mulle valgust pärast seda, kui 4 erinevat Interneti-laenuandjat siin meie maal petta said, lubavad nad kõik mulle pärast laenu maksmist mulle laenu anda. lõivudest, mis ei anna midagi ega anna positiivset tulemust. kaotasin kõvasti teenitud raha ja see oli kokku 13 300,00 eurot. Kui sirvisin Internetis sirvides ja nägin end võltsituna, kui sattusin tunnistusele mehe kohta, kes oli samuti kelmuse all ja sai lõpuks lingitud legitiimse laenufirmaga nimega Laenukrediit Asutused, kus ta lõpuks oma laenu sai, nii et otsustasin pöörduda sama laenufirma poole ja rääkisin neile siis oma loo sellest, kuidas mind on petnud 4 erinevat laenuandjat, kes ei teinud midagi muud, kui mulle siiski rohkem valu teha. Selgitan ettevõttele posti teel ja kõik, mis nad mulle ütlesid, ei nutnud enam, sest saan nende ettevõttes laenu ja olen ka teinud õige valiku nendega ühendust võtta. Ma täitsin laenutaotluse vormi ja tegin kõik, mida minult nõuti, ning see suurepärane härra Elijah juhitud Company Loan Credit Institutions Limited andis mulle laenusumma 160 000,00 eurot ja siin olen täna oma perega rahul, sest Credit Institutions Limited andis mulle laenu ja ma andsin endale lubaduse, et tunnistan Internetis, kuidas ma oma laenu sain. Kas vajate kiiresti laenu? võtke lahkesti ja kiiresti ühendust laenu krediidiasutustega laenu saamiseks e-posti aadressil (loancreditinstitutions@gmail.com) või (Loancreditinstitutions@protonmail.com). Usun, et ka teised inimesed annavad tunnistusi selle sama ausa laenuandja kohta

    VastaKustuta

  12. TÄHELEPANU PALUN ??? Kas teil on rahalisi raskusi? Kas vajate laenu võlgade konsolideerimiseks, ehituseks, kinnisvaralaenudeks, era- või äriotstarbelise raha refinantseerimiseks? Kas olete ärimees või naised, kes plaanivad oma äri laiendada, pakume igasuguseid laene. Huvi korral võtke meiega täna ühendust meie ettevõtte kaudu. E-post: kplendes@outlook.com Laenupakkumine @ 2% Võtke meiega ühendust nüüd, nimi: Riik: Kogus: Kestus: Telefoninumber: saatke meile e-kiri aadressil (kplendes@outlook.com) whatsapp: + 12052177288 Proua Lootus.

    VastaKustuta
  13. Terima kasih Tuhan ketika saya berpikir bahwa semuanya sudah selesai dengan saya Bunda Rika Rika Anderson datang untuk menyelamatkan saya. Saya Hasna Fadlika dari Jl Kebon Cau No. 125 Jarkata Indonesia. Saya sangat berhutang budi kepada orang-orang yang saya pinjam uang dari geng terhadap saya dan kemudian membuat saya ditangkap karena hutang saya.

    Saya ditahan selama berbulan-bulan sehingga saya diberi waktu untuk membayar hutang saya ketika saya dipulangkan dan dibebaskan untuk pergi dan mencari uang untuk melunasi semua hutang yang saya ambil.

    Saya diberitahu bahwa ada beberapa kreditor online yang sah jadi saya harus mencari karena melalui blog saya saya berulang kali tertipu tetapi ketika saya menemukan Mrs. Rika Anderson, CEO RIKA ANDERSON LOAN COMPANY, Tuhan mengarahkan saya untuk mencari melalui blog karena pertemuan saya dengan ibu benar-benar sebuah mukjizat karena Tuhan telah melihat bahwa saya memiliki banyak penderitaan sehingga dia mengarahkan saya kepada ibu saya.

    Saya mengajukan pinjaman dan setelah beberapa jam pinjaman saya diproses oleh Dewan tanpa jaminan dan dalam waktu empat jam, saya dikreditkan dengan jumlah persis yang saya minta Rp. 50.000.000. Semua ini tanpa agunan tambahan sama seperti saya berbicara kepada Anda sekarang bahwa saya telah mampu menghapus semua hutang saya dan sekarang saya memiliki supermarket sendiri.

    Saya tidak perlu bantuan dari orang lain sebelum memberi makan atau membuat keputusan keuangan apa pun. Saya tidak punya urusan dengan polisi lagi. Saya sekarang seorang wanita yang mandiri dan bahagia dengan keluarga saya. Anda ingin mengalami kemandirian finansial seperti saya, silakan hubungi ibu Rika. melalui WhatsApp +19147057484 atau melalui email perusahaan: (rikaandersonloancompany@gmail.com) Anda tidak dapat memperdebatkan kenyataan bahwa di dunia yang bermasalah ini, Anda memerlukan seseorang untuk membantu Anda menangani gejolak keuangan dalam hidup Anda dengan satu atau lain cara.

    Saya memberi Anda mandat untuk mencoba dan menghubungi Ms. Rika Anderson di alamat di atas sehingga Anda dapat mengatasi krisis keuangan dalam hidup Anda. Anda dapat menghubungi saya melalui email berikut: (hasnafadlika17@gmail.com) selalu bersikap positif dengan Ms. Rika Anderson, dia akan melihat Anda melalui semua tantangan keuangan Anda dan kemudian memberi Anda tampilan keuangan baru.

    silakan hubungi ibu Rika. melalui WhatsApp +19147057484 atau melalui email perusahaan: (rikaandersonloancompany@gmail.com)

    VastaKustuta
  14. Tere, kõik olen Hele, Eestist Narvast ja tahan öelda lihtsalt sügavat tänu Anna Laenufinantsele siiruse, avatuse, läbipaistvuse, tõepärasuse, armastuse ja toetuse eest neilt laenuraha saamise ajal ja pärast seda. Olen nende petturite käes palju läbi elanud ja aeg ei luba mul öelda, et käisin viimastel kuudel külalise veebis läbi või sain laenuraha, et saada siin Ungaris kodu, kuid Jumal vastas mu palved läbi toetuse ja armastuse proua Anna Figolt, kes võttis mind omaks ja mõistis minust hoolimata oma esialgsest kahtlusest ja püsimatusest ning oma hea südame ja armastusega olen nüüd tema 2% intressimääraga laenufondide kaudu koduomanik ja ma luban levitage seda uudist ja öelge ka maailmale, et endiselt on ehtsaid ja vähe häid veebilaenufirmasid, kes saavad aidata ja elustada ka kuiva luu nagu ma enne olin. Ärge jätke seda tunnistust kuulamata ja lugemata, sest see on tõeline elumuutev kogemus ja igaüks, kes sedalaadi ümberpööramist vajab, ei tohiks selles kõhelda ega kahelda, sest ma olen tõestanud ja vannun Taeva Jumalale, et see lugu on tõeline ja ka lugu minu kogemusest nendega. Vaadake neid nende e-posti aadressilt, kui vajate rahandust! e-post: annaloanfinance@gmail.com või võite temaga ühendust võtta e-posti aadressil: annaloanfinance@gmail.com kiire vestluskõne või whatsapp / +35677926593

    Aitäh
    Hele

    VastaKustuta
  15. Tere,

    pakume kahte (2) tüüpi laenu, mis on:
    {1} Isiklik laen
    {2} Kommertslaen

    Asume Saksamaal.

    Minu nimi on hr Elijah. Olen eraõiguslik laenuandja, kes annab eraisikutele ja ettevõtetele laenu. Kas nii paljud pangad on teid tagasi lükanud? Kas vajate oma ettevõtte loomiseks rahalisi vahendeid? Kas vajate oma ettevõtte laiendamiseks rahalisi vahendeid? Või vajate isiklikku laenu? Minu laen ulatub isiklikust laenust ettevõttele. Minu intressimäär on väga taskukohane ja ka meie laenuprotsess on väga kiire. Olen väga valmis tegema kõik teie rahalised mured minevikuks. Kui olete tõesti valmis oma rahalised probleemid lahendama, siis ärge otsige enam ja taotlege täna laenu. Kui olete huvitatud, täitke andmevorm, et saaksin teile esitada oma tingimused. Ettevõtte e-post: loancreditinstitutions@gmail.com

    LAENUvõtjate ANDMETE VORM

    SINU NIMI..........
    SINU RIIK..........
    OMA HÕPE ..........
    OMA MEREENUS ..........
    TELEFONINUMBER..........
    KUU TULU ..........
    AADRESS ..........
    EESMÄRK ..........
    LAENU TAOTLUS ..........
    LAENU KESTUS ..........

    Minu e-posti aadress on toodud allpool: ( loancreditinstitutions@gmail.com ) Ootan teiega äri tegema.

    ==========
    Aitäh
    Hr Eelija

    VastaKustuta
  16. Tere,

    pakume kahte (2) tüüpi laenu, mis on:
    {1} Isiklik laen
    {2} Kommertslaen

    Asume Saksamaal.

    Minu nimi on hr Elijah. Olen eraõiguslik laenuandja, kes annab eraisikutele ja ettevõtetele laenu. Kas nii paljud pangad on teid tagasi lükanud? Kas vajate oma ettevõtte loomiseks rahalisi vahendeid? Kas vajate oma ettevõtte laiendamiseks rahalisi vahendeid? Või vajate isiklikku laenu? Minu laen ulatub isiklikust laenust ettevõttele. Minu intressimäär on väga taskukohane ja ka meie laenuprotsess on väga kiire. Olen väga valmis tegema kõik teie rahalised mured minevikuks. Kui olete tõesti valmis oma rahalised probleemid lahendama, siis ärge otsige enam ja taotlege täna laenu. Kui olete huvitatud, täitke andmevorm, et saaksin teile esitada oma tingimused. Ettevõtte e-post: loancreditinstitutions@gmail.com

    LAENUvõtjate ANDMETE VORM

    SINU NIMI..........
    SINU RIIK..........
    OMA HÕPE ..........
    OMA MEREENUS ..........
    TELEFONINUMBER..........
    KUU TULU ..........
    AADRESS ..........
    EESMÄRK ..........
    LAENU TAOTLUS ..........
    LAENU KESTUS ..........

    Minu e-posti aadress on toodud allpool: ( loancreditinstitutions@gmail.com ) Ootan teiega äri tegema.

    ==========
    Aitäh
    Hr Eelija

    VastaKustuta
  17. Ocean Credit menyediakan pinjaman Pribadi / Pinjaman bisnis / keuangan perdagangan / impor & ekspor / pinjaman proyek untuk perusahaan dan individu. Kami menyediakan layanan keuangan untuk pertumbuhan bisnis Anda dan untuk kebutuhan pribadi Anda.

    Tanpa jargon, tidak ada biaya tersembunyi
    Proses persetujuan sederhana dan cepat
    Bisnis cepat & pinjaman pribadi didanai hanya dalam 2-3 hari kerja
    Suku Bunga 2% rendah & terjangkau
    Perusahaan dapat menguntungkan atau memiliki laba bersih negatif
    Sebelum kebangkrutan diterima
    Diperlukan pemeriksaan kredit nol
    Individu dengan kredit buruk dapat berlaku
    Jadwal pembayaran yang fleksibel
    CIS & KYC diperlukan untuk semua pemohon pinjaman terlepas dari lokasi / negara
    Durasi Pinjaman dari maksimal 1 tahun - 20 tahun
    Masa tenggang 12 - 24 bulan untuk pinjaman usaha besar / modal kerja
    Pendanaan / Pendanaan Pinjaman tidak terbatas pada lokasi geografis atau negara apa pun

    Kami membangun pembiayaan yang tepat untuk setiap klien, dengan prosedur sederhana, bebas stres, dokumen sederhana, persetujuan cepat, dan jadwal pembayaran yang fleksibel. Untuk keterangan lebih lanjut, silakan hubungi kami melalui email. Dengan penuh keyakinan, kami akan bekerja sama untuk keuntungan semua pihak yang terlibat, Berharap untuk memberikan layanan keuangan terbaik kami kepada semua klien yang terhormat secara global.


    OCEAN CREDIT
    Email: oceancreditfinancial@gmail.com
    Whatsapp: +1-315-284-1764
    Instagram: @oceancreditfinancial
    Twitter: @oceancreditfnc

    VastaKustuta