esmaspäev, 24. september 2018

Lihtsalt märguanne, et olen olemas!

Ei juhtu mu elus viimasel ajal enam ammu juba midagi põnevat! Laadahooaeg on ka kohe-kohe läbi saamas ja mitu kuud jubedat sügistalvist aega on ees. Prr, tahaks talveunne jääda :D  Mitte päris praegu, aga kuskil kuu aja pärast küll, siis kui ka viimane laat on läbi ning tervise poolest kõige kehvemad ajad on ees.

Kustutasin oma eelmise postituse, sest millegipärast olen hakanud märkama juba ammu, et tänapäeval inimesed ei viitsi enam süveneda millesegi ja nopivad kontekstist välja mingid paar fraasi ja hakkavad selle ümber arutlema. Ja see polnud mitte mu postituse eesmärk- minu eesmärk oli näidata kõigile skeptikutele, et jah ma suudan ettevõtja olla (seda pigem siiski üksinda) ja et tegelikult ju ei läinud see pood pankrotti -kuidas seda nüüd viisakalt öelda- ei minu ega mu äripartneri tegutsemise ajal.

Aga lihtsalt uskumatu, kuidas inimesed suutsid sellest tekstist märgata peamiselt ühte paarilauselist fraasi! Jah, isver küll, ka mina olen ju inimene ja naine, miks mul ei võinud siis tekkida "lühiajalist suhet". Kui nii tänapäeva naisteajakirjandust jälgida ja foorumeid, siis suur osa naisi on lühiajalise suhte asemel hoopis üheöösuhtega nõus. Nii et... Oli siis oli, kelle asi, ja see nüüd kohe kindlasti poele hävitavat lööki ei andnud, jah see võis olla üheks veetilgaks mis kivi uuristas, aga kindlasti ...no enam ei peatu pikemalt. Õismäe Taaskasutuskeskus on igavikku läinud!

Ka oli uskumatu õelus inimeste poolt arvata, et astun uuesti sama reha otsa, et küsin siit poe avamiseks annetusi! Aga mnjah, niipalju kui inimesi, niipalju ka arvamusi ja edu neile siis! Ma olen ammu aru saanud, et on inimesi, kes mind mingitel põhjustel üdini vihkavad ja on ka inimesi, kes mind siiralt mõistavad. Viimased aga kahjuks pole eriti agarad kommenteerijad, nemad jälgivad minu blogi vaikselt ja vahel kirjutavad mulle otse, küsides "Kuidas sul läheb?"  Ja kahjuks ei saa ma neile ega ka kellelegi teisele vastata, et "hästi".

Kuid ma ei hakka halama, olen piisavalt tugev ,et toime tulla ükskõik millise valu või hirmuga! Ja ma ei tahagi, et keegi minult midagi selle kohta küsiks või nõu andma hakkaks, ka tobedad oletused võite endale jätta. Põhjus, miks ma praegu siin kirjutan, on see, et anda märku, et olen siiski elus ja ehkki praegu pole parimad ajad, ma ei ole alla andnud ega kavatse seda ka teha! Eks mu elu ongi ju pidev tõus ja mõõn, ning teadupoolest ei kesta kumbki neist igavesti..

21 kommentaari:

  1. Nimetad kommenteerijate arvamusi tobedaks, aga pead ikka vajalikuks ennast meelde tuletada, miks?
    Aga head talveund siis (keset kaunist sügist...), ja ehk leiad järgmise talveuneni ehk järgmise aastani ikka mingi sündmuse/ mõtte ka oma elust, millest kirjutada.
    Kohtumiseni (ehk kevadel?)!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eks ta varsti hakkab kirjutama kui külm on ta kodus, ainult 10 kraadi ja remont pole ka tehtud. Praegu vist lesib päevad läbi sooja teki all.

      Kustuta
    2. Ei pea õel olema.

      Kustuta
  2. Üldse ei huvita, kas sa oled olemas või mitte :) Ela ise ja lase teistel elada. Lisaks, vingu ja hala vähem ja hakka elama.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nagu näha, siis sind ikka huvitab, kas Raili on midagi kirjutanud oma blogisse. Muidu sa ei käiks siin vaatamas. Veel vähem kommenteerimas.

      Kustuta
    2. Ma vaatan, kuna ta oma halamise oskab ära lõpetada.

      Kustuta
    3. Et siis Raili halamine ei lase Sul elada, või mismoodi? Käid regulaarselt vaatamas, kas on halamise ära lõpetanud, kuigi üldse ei huvita, kas on olemas või mitte? Kuidagi sundkäitumise moodi tundub see, kui elamist segama hakkab, siis abi saaksid psühholoogilt, siin kommenteerimine Sind vaevalt aitab.

      Kustuta
    4. Mis kaitsed seda hälvikut?

      Kustuta
    5. Hälvik oled sina, kommenteerija 15:28. Normaalsed inimesed ei käi teise inimese blogis, blogi omanikule halvasti ütlemas. Kui sulle selle blogi perenaine ei meeldi, siis pole vaja siin lugemas käia. Aga sinu puhul on tõesti näha sundkäitumist. :D

      Kustuta
    6. Ka normaalsed inimesed käivad teiste blogides halvasti ütlemas. Sa oled vist vähe blogide kommentaare lugenud. Järelikult ongi enamus inimesi ebanormaalsed. See liigne manitsemine siin ei ole ka normaalne. Oled eluks ajaks liiga lapsevanemliku käitumise mustri taha kinni jäänud. Aeg oleks sellest juba väljuda ja normaalseks hakata. Ega sa ikka normaalne küll ei ole :)))))))

      Kustuta
    7. Mitte ükski normaalne inimene ei käi teiste inimeste blogis halvasti ütlemas. Normaalsed inimesed ei käi ka teis inimese kodu ukse taga laamendamas. Need, kes nii käituvad, ei ole notmaalsed vaid hälbega, kelle enda elu ei ole just lilleline.

      Kustuta
    8. Blogis käimine ei võrdu ikka küll sinu koduukse taga laamendamisega.

      Kustuta
    9. Võrdub ikka küll. Eriti selle inimese blogis käimine ja kommenteerimine, kes sulle üldse huvi ei paku ja kelle olemasolust on sul ükskõik.

      Kustuta
  3. Eks see normaalsuse mõiste olegi kokkuleppeline. Inimeste käitumist mõjutavad eeskujud, kasvatus, sisemine moraal jpm. Eks see vaimse ja füüsilise vägivalla vohamine ühiskonnas ongi paljuski põhjustatud sellise käitumise normaalseks pidamisest. Sellisel juhul isiklikult olen hea meelega ebanormaalne.

    VastaKustuta
  4. Ma pigem tümitan siin, kui reaalses elus teda peksma hakkan, et ta halamise lõpetaks. Kaua ta juba tuhast tõuseb?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nii! Ja kuidas see sinu elu segab, et keegi halab?

      Kustuta
    2. Ühesõnaga nagu vaimne vägivald on justkui aktsepteeritavam kui füüsiline. Äkki läheksid hoopis spordisaali ja elaksid oma viha ja agressiivsuse seal välja? Või ERNA retkele?

      Kustuta
    3. Päris hirmutav suhtumine, kui keegi halab tümitan seni kuni vait jääb. Loodetavasti Sul pole ega saa olema lapsi...

      Kustuta
  5. Siin blogis oli päris pikalt vaikus, kuni üks siin Railit torkas ja teised sellest tuld võtsid. Aga nagu näha, Raili ise ei ole blogis üldse aktiivne. Peab ainult peenikest naeru, et ta blogis kommenteeritakse. Ma ei saa aru, mis mõte on sellisel blogimisel, kui lugejad käivad mingi vana postituse all omavahel sõimlemas.

    VastaKustuta
  6. No eks see mõte ongi, et pooletoobised saavad end välja elada. Abiks ikka!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Abiks Sullegi, täistoobine :)

      Kustuta