laupäev, 3. september 2016

Mulle teeb haiget...

Jah, mulle teeb haiget inimeste mõistmatus, mis eriti on välja löönud minu viimase postituse all! Kus ma just kirjutasin lootusrikkalt, et varsti võin tööle saada ja et võimalik ,et enne seda veel saan ühe tuttavaga mõlemale kasuliku diili teha... Ja ikka leidub keegi, üldiselt on vaid kaks IP aadressi millelt need valusad kommentaarid tulevad, kes tahab uskuda vaid seda, mida ta kas ise arvab või on lasknud endale ajupesu teha inimestel, kes mind mingil põhjusel ei salli. Ja ärge tulge nüüd ütlema, et ainult minul on selliseid inimesi! Selle jutuga näitaksite te välja lihtsalt, kui ülemääraselt kõrge ego teil on või siis vastupidi- kui igavad ja tühised inimesed te olete, et teist on inimestel lihtsalt ükskõik...

Sellistel hetkedel mõtlen ma päris tõsiselt, et blogimine ei olnudki üldse hea mõte. Ja kas mu elu üldse on midagi väärt, kas mitte ei peaks lõpetama selle mõttetu eksistentsi, kus niikuinii keegi mind ei mõista ja ei usu mind, rääkigu ma mida tahes? Jah, võibolla minevikus olen ka mina vigu teinud, kes seda poleks. Aga kas mineviku taak peab igavesti kaasas käima? Oma alateadvuses on see mul niikuinii kogu aeg olemas ja tihti meenub mingitel täiesti suvalistel hetkedel, ma mäletan nii enda tehtud vigu kui ka seda, kus olen haiget saanud kellegi teise süül. Ja ka viimasel juhul on mul sageli süütunne, et kas tegelikult siiski ma ise polnud seda kõike ära teeninud? Oma psühhoterapeudiga rääkides on ta mulle selliste mõtete puhul alati öelnud, et mul on liiga tugev kohuse- ja süütunne (ja siin viimase portituse all kommenteeris üks "tark" et mul pole kunagi kohusetunnet olnud! )ja et ma peaksin end lõpuks ometi minevikust vabaks laskma. Aga jah, paraku pole minu isiksusehäired enam täielikult välja ravitavad, ma lihtsalt pean nendega elama õppima...

Loomariigis süüakse nõrgemad teiste pooltt ära. Linnud nokivad millegipoolest erineva liigikaaslase surnuks... Aga inimesed on veel julmemad! Öelda depressioonis inimesele, et kõik mis ta räägib on vale või lihtsalt virin, see on kui pidev vee poolt kivi murendamine. Ja nii varisevad kokku ka kõige tugevamad kaljurahnud...

Hetkel olin ma sunnitud üle mitme nädala taas rahustit võtma... Oma igapäevast antidepressanti võtan ma niikuinii iga päev, aga erandkordadel jääb ainult sellest väheseks. Nii endast välja suutis mind viia üks kommenteerija!

Ma soovitan blogist lahkuda kõigil, kes käivad siin vaid selleks, et mind mõnitada ja alusaetult süüdistada! Palun leidke keegi terve inimene, kelle peale oma viha välja elada, depressioonis inimesed on sellise pideva psühhoterrori mõjul teinud nii mõnedki eluga lõpparve. Ja seda te ju ometi ei tahaks, et mõni sellistest juhtumitest teie hingele jääks..

Mõtlesin täna kirjutada hoopis sellest, mis uut mu kodus on vahepeal toimunud on... mõtlesin lõpuks lisada ka mõned pildid oma lihtsast elamisest. Mõtlesin kirjutada taas ühest kordaläinud laadapäevast ja üldse sellest, mis on hetkel hästi... aga tuli välja hoopis selline postitus. Nii et ma tõesti olen kõhkleval seisukohal, kas on üldse mõtet edasi blogida, kui niikuinii mind ei usuta ja arvatakse ,et lihtsalt kerjan abi. Kui ma midagi üldse "kerjan", siis on see mõistmine....

P.S. Kui need mõnitajad siin uuesti välja ilmuvad, siis nende kommentaarid ma lihtsalt kustutan! Nii et ärge imestage, head inimesed, kui paari tatipritsija kommentaarid kustutatud.

13 kommentaari:

  1. Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

    VastaKustuta
  2. Ei mõnita keegi sind. Lihtsalt öeldakse avameelselt mida asjast arvatakse. Blogi kommenteerijatesse pole jäänud enam kaasatundjaid, seetõttu pole vahet, kas kustutad või pead seda edasi. Aidata saab vaid seda, kes abi vastu võtab. Abiks aga tihti ei pea mitte sugugi olema vaid raha.

    VastaKustuta
  3. Aga kas neid kindlalt IP'lt tulevaid kommentaare ei saa ära blokeerida? See on tõesti väga nõme, kuidas siin mõned kommenteerivad... Olen su blogi lugenud algusest peale ja elan väga kaasa, väga kahju oleks, kui lõpetaksid...

    VastaKustuta
  4. Mulle meeletult meeldib see blogi. Piilun mitu korda päevas kas on juba uut postitust :). Seega ära palun lõpeta :)
    Selle negatiivsest tuleb mööda vaadata, tean et raske alguses, kuid harjud ja lõpuks ainult muigad selle jama peale.

    VastaKustuta
  5. Proovi neid halvastiütlejaid lihtsalt ignoreerida, kui suudad. Ilmselt on neil omad hädad, omad psüühikahäired, mis neid tüli norima panevad. Kahju neist samamoodi, midagi on inimeses viltu, kui lihtsalt norimise pärast norima hakkab. Nii võtagi seda, norimine on norija probleem, tal endal on ilmselt valus ja halb ja psüühika paigast.

    VastaKustuta
  6. Loen su blogi huviga ja arvan, et minusuguseid on palju. Jäin blogi lugema Perekooli teemast alates ja elan su tegemistele nüüd kaasa. Varem kommenteerinud ei ole, aga nüüd ei saa vaiki olla :)
    Väga kahju, et mõned tunnevad ennast hästi, kui saavad teistele halvasti öelda. Psüühikahäired on nii erinevad ja tead ainult ise, milleks sa suuteline oled või ei ole. Oled olnud lihtsalt aus ja ütelnud, kui midagi sulle ei sobi. Kellelgi ei ole õigust seda halvustada. Kahjuks on nii, et kui avad ennast blogis, siis oled avatud ka negatiivsele tagasisidele.
    Aga tea, et on palju neid, kes sulle kaasa elavad ja head soovivad!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. On hea siiski tunda, et keegi veel ka nii arvab...

      Kustuta
  7. Olen ka blogi algusest peale usin lugeja ja ilmselt puutepunktist näinud sind. Lugesin ka selle eelmise postituse asja,ära lase end muserdada sellest. Kusjuures, pole mulle kordagi jäänud mulje, et sa kerjaks almust oma pangakontole. Pigem on ehe näide kuidas katsutakse elada peost suhu. Ja no kurja kyll, jumal pole mees, kellele loota võib!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ja, ma olin Puutepunktis! See oli just minu eelmine suurem madalseis, peale seda sain ühe mtü kaudu turuhinnast odavama üürika, hakkasin ettevõtlusega tegelema ja leidsin mingi aeg ka elukaaslase. Kuid nüüd hetkel on sellest kõigest järel vaid korter :D
      Ettevõtlus sai rajatud valele rendipinnale ja eks seal oli ka muid probleeme, mees osutus joodikuks... Aga ma saan hakkama ja tean ,et kunagi ma suudan taas tõusta! Nagu kümneid kordi varem...

      Kustuta
  8. Olen ka selle blogi lugeja (ainuke blogi mida loen), Puutepunkt on vist mingi saade, aga seda näinud pole. Minu arust väga hea mõte blogi pidada. Mul on üks tuttav umbes samas seisus, aga äri ta ei tee ja on ühiskonnast täielikult võõrdunud, suhtleb ainult mõne üksiku inimesega.

    Kui avalikult kirjutad, siis hakkavad naaberriigi trollid seda varsti maha tegema, need kirjutavadgi igasugust negatiivset juttu ja on üsna kavalad seda tehes. Nad ei ole otseselt Sinu vastu, vaid kõigi eestlaste või eurooplaste või ameeriklaste vastu. Need postitused ongi mõistlik kiiresti kustutada.

    Ülejäänud kirjutajad ehk lähevad teinekord üle taluvuse piiri, aga vahest saad neilt ka häid nõuandeid. Aga samamoodi, kui ikka ajab mingit pidevat negatiivset jura, kustuta julgelt. See on ikkagi Sinu blogi ja tehku omale blogi kui ei meeldi ja pidagu loengut seal.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Minu kommentaar läks kaduma ��

      Kustuta
  9. Ta loeb need enne läbi kui avaldab. Kui miski ei meeldi siis ei avalda. Ülikooli nimekirjades tema last ei ole.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kuule sina "anonüümne", jäta tüdruk küll oma sapipritsimisest välja! Ja loen läbi jah kommentaarid ja kustutan sinusuguste... tead, tahaks öelda otse, mula, tõepoolest!

      Kustuta