kolmapäev, 14. detsember 2016

Rutiinist välja- Võrru!

Väike vaheldus seegi ju... SIMPLEekspressi eelmüügist sain juba mingi kuu aega tagasi osta 1 eurose pileti nii sinna-kui tagasisõiduks. Hea lahendus on selline odavbussifirma, kuigi nõme on selle asja juures see, et väga pikalt pead oma reisiplaane ette teadma. Samas jälle 1-2 eurone pilet kui jääbki kasutamata mingil põhjusel, siis see ei ole just eriline katastroof. Ilkujad, kellele mu suitsetamine ette jääb- sellest rahast ei saa pakki suitsugi :)

Tundub,et Telliskivi kirbukal pole talvel mitte midagi teha. Või oli mul siis järjekordselt "vale" kaup kaasas? Igatahes jäin seekord täielikult miinusesse, koharahagi ei saanud tagasi. Ja ma olin veel eriti "tubli"- järgisin oma teisipäevase Puuetega Inimeste Kojas toimuva eduka jõuluturu trendi : enne pühi ostetakse ka kallimaid ehteid. Ning kasutasin ära ühes oma põhilises pärlipoes toimuvat sooduskampaaniat ja ostsin peaaegu seitsme euro eest Swarovski kristalle. Ja vorpisin terve eelneva õhtu neist kõrvarõngaid teha... teisipäeval müüsin ma neid ju nii hästi, kust ma võisin arvata, et seekord on kõik see tühi vaev ja raharaiskamine.

No ühed Swarovski südametega kõrvarõngad müüsin ikka ära ka ! Hinnaks 3-eurot, mis tegelikult on arvestades materjalikulu päris hea kasumiga tehing. Ja tavalisi ehteid läks ka natuke, aga jah, jäin üle pika-pika aja Telliskivi kirbukal kahjumisse. Paneb lausa mõtlema natuke... no jaanuar on teadagi väga vaikne kuu kaubanduses, pole vist mõtetki. Kui just õnnestub K.-ga kokkuleppele saada, siis ainult ehetega võiks ju minna.

Aga Võrus on laupäeval toimumas kesklinna pargis jõululaat! Ilmad muidugi on kahtlaselt heitlikud, aga igaks juhuks võtan ma kogu oma ehtelaadungi kaasa (no ei oska valikut teha, minu jaoks on nad kõik nii ilusad :D) Niikuinii võtan ma seekord oma ratastel kohvri kaasa, sest kilekotiga on bussis suhteliselt ebamugav, eriti kui see on asju täis. No ei oska mina niimoodi minna, et mul poleks "poolt elamist" kaasa tassitud! See vist naiste igipõline kiiks :)

Aga igatahes homme head reisi mulle :) Ja kui ma varem blogisse midgi ei kirjuta, siis tagasi olles ehk järgmise nädala keskel ikka! Ja muidugi Võru inimesed, kes seda loevad- tasub tulla vaatama kesklinna parki jõululaadale laupäeval, sest Swarovski kristallide kõrvarõngad sobivad ju tegelikult väga ilusti ka kingikotti ning ka päkapiku sussi sisse sobivad lihtsad kõrvarõngad või käevõrud pisipiigadele...

7 kommentaari:

  1. Hea Raili! Mingisugune kriitikameel võiks inimesel ikka olla! Selliseid käkerdisi jõuluvana kingikotti oleks lausa häbi panna!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No tore, jäägu sulle sinu arvamus! Millegipärast osteti neid "käkerdisi" ikka paarikümne euro eest kolme tunni jooksul... Arvestades nende eest küsitavat hinda tähendas see tegelikult väga palju müüdud käevõrusid ja kõrvarõngaid. Nii et...

      Kustuta
  2. Ei tea kas see 12:43 on sinu "sõbranna" poolt kirjutatud? Pidi ju anonüümsena siin kommenteerima. Tal endal ei läinud see helmeste kaup käima.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei tea, ausalt öelda ei huvita ka :D Kuigi paneb hämmastama inimeste õelus nende vastu, kes pole neile midagi teinud.

      Kustuta
    2. Kullakene, see 12:43 ei ole minu kommenteeritud. Ma just mõtlesin, et kes see nii halvustavalt kommenteerida võib. Me ei ole Railiga sõbrannad, aga minu teada ka vaenlased mitte. Tead, ma käin jah mõnikord siin lugemas ja isegi kommenteerimas, kuid mul pole mõttessegi tulnud Railit kritiseerida, sest meil kõigil on oma oskused ja ka pahed. Mul endalgi jätkub neid veel küllaga. Pole lihtsalt veel julgust kõike avalikustada. Mis kaup käima? Ma mõtlesin jh, et ehteid on lihtne teha, seetõttu seda materjali Aliexpressist kokku ostsingi. Aga veendusin, et käsitööd(ka ehete valmistamist)mina küll teha ei viitsi. Seetõttu tahtsingi need Railile anda ja võingi anda. Ainult, et saatku mulle oma tel. nr ja pakiautomaadi koht, kuhu pakk läkitada.

      Kustuta
    3. Sellisel juhul ma vabandan sinu ees, Elve, sest olen võibolla ka ise ülekohtune olnud sinu ees ja süüdistanud kõikides mõnitavates kommentaarides sind. No mingi hetk läksid ju meievahelised ütlemised teravaks ja kuna ma ei teadnud endal rohkem selliseid inimesi olevat, kes võiks tahta mind sel moel mutta trampida, siis ma lihtsalt järeldasin... Nüüd aga jääbki mind piinama küsimus- kes see pidev halvustaja on???
      Aga sa kirjuta mulle hiireke41@mail.ee, seal annan täpsemad juhtnöörid, kuhu pakk saata!

      Kustuta
    4. Vabandus vastu võetud! :) Kirjutan :) Ilusaid jõule ja veel paremat uut aastat Sulle! Vastasin ka oma blogis su kommentaarile.

      Kustuta