pühapäev, 11. juuni 2017

Blogiauhindade gala- kas see ongi siis glamuur ja glamuurne huumor?

Arvasin kuni tänaseni, et tegelikult suht-koht savi, et selline üritus toimub ja et mind see ei huvita, siis mingil hetkel sai siiski uudishimu minust võitu. Ja vaatasin Õhtulehe ülekande peaaegu täispikkuses ära. Miks peaaegu- sellest ma hiljem ka kirjutan. Eelnevalt muidugi olin juba facebookis saanud infot mõne kategooria võitja kohta ning ehkki ma loen teiste blogisid suhteliselt vähe, on mul ka mingid oma lemmikud tekkinud. Ja kuna mulle tohutult meeldib Henry blogi ( amidahenryteeb.eu)- no lihtsalt on naljakas ka minusuguse mitte üldse pereinimese jaoks- ning ta ka võitis, siis tekkis huvi ,et kes veel.

Ma ei loe üldse moe-, trenni,-reisi ja kokandusblogisid. No ei huvita, sorry! Aga paradoksaalselt meeldib mulle lugeda pere-ja beebiblogisid. No see kõlab ju tegelikult täitsa absurdselt- mina, nii perekauge inimene, kui veel olla saab ja loen vahepeal huviga Lilli blogi või Lipsukest vms :) Kui tuleb vahepeal mingi eriti ninnu-nännu postitus, siis selle jätan vahele, aga üldiselt mulle meeldib nende sõnakasutus ja väljendusoskus. Ehkki enamus arvamusi titenduses läheb minu omadest 100% lahku, ei loe suhtu ma neisse kuidagi negatiivselt- mida mina ka tean, eks ju :). Oma paljudes põhimõtetes ja ellusuhtumises veel nõuka-aegne inimene...

Aga tegelikult tahtsin ma rääkida galast ,kui sellisest. Ja ma loodan, et nüüd keegi mind täielikult risti ei löö, kui ma mainin ära teatud isikute nimetähed ainult! Kes on kursis teemaga, teab niigi, kes ei ole...no see ei tea lihtsalt. Mõni asi jäi mulle suhteliselt palju kõrva kraapima ja kui ma ülekande alguses vaatasin ,et vau lahe, miks mitte järgmine aasta ise ka proovida :D (nali ! ). Siis mida edasi ,seda rohkem hakkasin tundma et ei -see pole minu jaoks. Kui saatejuht A.S. oli tõesti vaimukas oma küsimustega- no natuke otsekohesust ja allapoole-vööd nalja seal ju oli, aga seda ei saanud üldse pahaks panna... siis J. F. (justnimelt ma kirjutasin tema tegeliku eesnime-tähe) mõjus iga hetkega ärritavamalt. Kas see siis ongi stiilne huumor? Kui öelda inimesele nt, et saab konkurenti fileerima hakata, või et TITT (no glamuursel üritusel selline sõnavara!) on haige, või et näita hambaid, kuni sul veel midagi näidata on...  No selliseid "pärleid" tuli ikka kogu aeg, nii et lõpuks ainuüksi selle saate vaataminegi hakkas närvidele käima ja ma loobusin enne elustiili blogide auhinna kätteandmist. Aga ma tean ,kes võitis :) Nii et ,palju õnne Mallukas! Ma ei loe su blogi küll igapäevaselt, aga ma loen seda suht tihti... sa lihtsalt jõuad tihemini postitada, kui mina lugeda :D

J.F. üritas vist nalja teha oma arust, aga need naljad tundusid lõppkokkuvõttes palju labasemad kui A.S-i otsekohesed küsimused. Peoperenaise kohta ei oska midagi ette heita... pole väga kursis tema tegemistega, kuid võtsin kord temalt natuke šnitti (sorri, ära pahanda!) See oli kevadisel Viimsi kirbukal, kus neil oli oma leti juures väljas blogireklaam ja ma visandasin sealsamas ka endale midagi sellelaadset kokku :D Aga korraldada selline üritus, juba ainuüksi see on suur saavutus. Vähemalt minu mõistes, kes ma pole kunagi isegi kordagi sellises kohas ega ühelgi pidulikul üritusel käinud... Mul poleks sellisesse kohta üldse midagi selgagi panna vist- ma ei oskaks isegi kaltsukast midagi sinnasobivat osta :D Mis teha, stiilipuhas stiilitu :D

Ühesõnaga- ma ei usu, et ma järgmisel aastal osaleksin, aga tont seda teab. Igatahes õhtujuhi võiksid nad küll välja vahetada.. ma arvan, et seal võis olla solvujaid ka seekord, mina tõin välja ainult paar eriti kõrvajäänud "kildu" aga neid oli hulgim.

Mõtlesin,et lisan ka lingi antud ülekande kohta, aga siis hakkasin mõtlema, et sellega ma ehk rikuksin kellegi õigusi ja parem googeldage ise, kes ei näinud kuid keda huvitab!

3 kommentaari:

  1. A.S. oli täiesti omas elemendis, üsna viiska jutuga teine ja samas ei olnud ülevoolavalt familiaarne (juhtub, et mõnikord ta seda on), kannatas vaadata küll. Jevgenist jäi ääretult ebameeldiv mulje, ma ei tea mitu korda selle ülekande jooksul kõlas lause "kus ta on, läks pissile v, nii pikalt pissib siis", "kas rahvas on väsinud, kas teeme pissi-pausi" jne. Kohe mingi eraldi teema oli tal sellega. Kokkuvõtvalt öeldes, "ise teen nalja ja ise naeran". Ma hakkasin vahepeal juba oma kõrvakuulmises kahtlema, et kas viga on minus või ta tõesti nii räägibki. Labane oli.
    Riietus oli samuti ääretult ebasobiv, need lõhki rebitud ja igast otsast narmendavad teksad võivad olla ju väga trendikad ja sobida klubiüritustele aga kui inimese ülesanne on selle ürituse juhtimine, siis võiks natuke viisakam riietus olla. Ja ta pidavat veel moeikoon ja eeskuju olema. Võitjad tundusid pealtnäha toredad inimesed, samas ma suurt enamust nendest ei tea ja nende blogi ei loe. Henry ja Margus olid tuttavamad nimed- mõlemad on tublid, samuti Lipsuke ja Mallukas. Kahjuks minuni selle viimase fenomen ei jõua, mul on isegi omamoodi kahju, et selline on paljude noorte ja mitte enam nii noorte eeskuju. Ma olen ilmselt liiga vana aga olen kasvanud teadmisega, et on asjad, millest ei räägita, sest need on liiga isiklikud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Just! Väga õige tähelepanek, et "pissi-naljad" ja lõhkised teksad ei sobinud kohe mingil juhul selle üritusega kokku!

      Kustuta
  2. Mõtlesin, et kas võtta selle postituse all sõna või mitte, sest ma ju ei vaadanud blogiauhindade jagamist. Aga otsustasin siiski kommenteerida. Blogiauhindade jagamise üritus on midagi sellist, millele ma kohale kindlasti ei läheks(see asub ju Tallinnas), kui isegi osaleksin blogihääletusel. Mida ma ka muidugi ei kavatse teha. Ja kuna see üritus ei puutu minusse, siis pidasin õigeks sellest teemast mitte kirjutada. Telekat mul pole ja arvutis ülekannet ka ei vaadanud. Mul muudki teha. Ütleme nii, et hääletasin mõne blogi poolt, mida ma loen. Isegi neid on vähe. Alles nüüd avastasin Lipsukese blogi. Lugesin muidu pidevalt Mallukat, Janeblogi, puhtapime(pimeda Kai blogi), mõnikord marimelli, fööniksit ja rohkem nagu polegi selliseid, mida pidevalt jälgin. Mis mulle sugugi ei meeldi, on edevad meesterahvad ja seda see õhtujuht on. AS on omaette teema, sest arvan, et nii mõnigi tahaks sellises vanuses nii hea välja näha. :D Aga no-jh, kuna mina seda palagani ei jälginud, siis ei tea ka ürituse kohta sõna võtta. ;)

    VastaKustuta