reede, 21. juuli 2017

Eelmisest postitusest,romantikast ja ikka samas kõige olulisemast-argipäevast


FÖÖNIKSIBLOGI  ON  NÜÜD  AASTANE !

Eelmine postitus tõi mu blogisse mitusada lugemist juurde. Näha on, mis inimesi huvitab kõige rohkem :D Tegelikult isegi üllatav, sest kõikvõimalikke suhtedraamasid, armulugusid ja muud sellist on täis kõik meediakanalid ja netifoorumid. Mina ei loe niisuguseid teemasid juba ammu, telekast seebikaid ei vaata samuti juba mingi 15 aastat, ei loe mitte ühtegi "naistekat" ... no mind küll üldse ei huvita. Eriti, kui on tegemist etteaimatava lõpuga looga või siis mingi sellisega, mis kordub erinevatel inimestel erinevates kohtades, kuid siiski üldmõistes sarnaselt.

Minu lugu võibolla pole tõesti eriti tavaline. Aga pean siiski lugejatele pettumuse valmistama- ma ei kirjuta sellel teemal võibolla enam üldse, või vähemalt mitte pidevalt. See on üks osa mu elust, kuid see on alati olnud selline vaikne hõõguv säde, mis ei takista mul elus ükskõik mida ette võtmast. Tunded... no las need olla kuskil hingepõhjas, aga tegelik elu keerleb siiski materiaalsete väärtuste ümber. Et mul on korter, et ma suudan seda üleval pidada... Et ma teenin oma ,paljude arvates mõttetute ja lapsikute ,ehete valmistamise ning müügiga natukenegi lisaraha, et lubada endale kasvõi jäätisekokteili või paari uut riideeset tavapärasest ühest eurost kallimalt. Ja et ma saan ka natukehaaval raha kõrvale panna, kuigi ... nojah, selle õnnestumine on nii ja naa :D

On ilus ilm ja ma mõtlen siin vaikselt, et kas minna Nõmmele kõrvarõngaid müüma, või pole ilma käevõrudeta seal midagi teha. Asi selles, et kõrvarõngaste materjali on mul praegu küllaga, kuid käevõrusid valmistasin ma suurema hulga juba järgmise nädala Võru Lastefestivaliks. Ning nende materjalid hakkavad lõppema... hoiukarbi juurde kah just kiuste ei lähe- kasvatan iseloomu :D Teada on ,et lastele lähevad käevõrud rohkem kaubaks, kui kõrvakad. Sellega mul Võrus juba piisavalt kogemusi. No ja kui ma müüksin praegu need valmistehtud käevõrud maha.... nojah, tegelt saaks sellest teenistusest juba uut materjali osta. Nii et jõudsingi oma mõtteid kirja pannes otsusele- Nõmmele ja kaasa mõlemad kaubagrupid. Nõmme turuväravasse on seega alates 12.30-st oodatud kõik, keda huvitavad lihtsad kuid paljudki kordumatud ja muidugi ülisoodsad käsitööehted!

Eestimaa on ikka väike. Leidsin samast internetiportaalist, kus kaarte mängin, üles, oma esivanemate kodu naabrinaise. Ühesõnaga, suhtlesime nagu ma ikka seal suhtlen paljudega, ning kuidagi jutu sees tuli välja ,et ta elab Tartumaal, ühes teatud asulas. Selles asulas , ühes talus,on  aga kunagi sündinud mu ema ja onud...  Ja hetkel elab siis tolles talus onunaine, kes on juba väga eakas. Ma ei ole oma sugulastega kunagi eriti lähedane olnud, ehk lapsena sai  rohkem suheldud- olid ju siis need suuremad pika laua taga toimunud juubelid, matused jne ning siis meie pere veel käis neil üritustel. Kuid peale Võrru kolimist jäid need käigud soiku. Eks transpordiküsimus pani asjad paika... polnud meil ju autot ja ka rahalised võimalused bussisõiduks polnud just parimad. Ma mäletan enamuse nimesid, mäletan elukutseid, mäletan mõnda üksikuit seika nendest, aga ma ei mäleta ,millised nad välja näevad või nägid. Ja tegelikult pole  mind oma juured kunagi ka eriliselt huvitanud, kuid selline ootamatu tutvus inimesega, kes neist nii mõndagi teab ja tunneb isiklikult vähem või rohkem... see oli päris huvitav üllatus!

Ei, toas istumisest aitab! Tuleb hakata Nõmme suunas liikuma ,õigemini kõigepealt kodused hilbud millegi normaalsema vastu vahetada ja püüda ka oma igipõliselt tüütute lokkidega midagi ette võtta.

8 kommentaari:

  1. Tähelepanu
    Taotle kiire ja mugavat laenu, et maksta arveid, Xmas laenu, hüpoteeklaenu, konsolideerimislaenu ning alustada uut tegevust või refinantseerida oma projekte odavaima intressimääraga 3%. Võtke meiega täna ühendust: HENRYCLARK003@GMAIL.COM koos vajaliku laenusummaga.
    Me oleme sertifitseeritud, registreeritud ja õigustatud laenuandja.
    Täna võite meiega ühendust võtta, kui olete huvitatud selle laenu saamisest, võtke meiega ühendust, et saada lisateavet laenuprotsessi, protsessi kohta nagu laenutingimused ja laenu ülekandmine. Me vajame teie kiiret vastust, kui olete huvitatud.

    MÄRKUS. Kõik vastused tuleb saata järgmisel aadressil:
    HENRYCLARK003@GMAIL.COM

    Aitäh.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No mida iganes! Kuidas SELLISED siia sattunud on?

      Kustuta
    2. Raili Sa hoia sellisest spämmikirjast eemale. Fb-s on selliseid pea igas grupis kommentaarides ja nt. minu e-mailile ja isegi blogide kommentaariumisse on selliseid spämmkirju sattunud. Muide, ka mina ei suhtle enam oma sugulastega. Kui, siis ainult ühega, aga seegi Elab eesti teises otsas ja me ei olegi kohtunud, kuigi ta on mind külla kutsunud. Mina ju teda ei saa kutsuda, sest kuhu ma ta majutaksin, kui tuleb. Kui mul saab see pingeline periood läbi ja saan oma elamise, siis oleks teine asi...

      Kustuta
    3. selle susani postitus on spämm ja mõistlik on ta ip blokeerida, FB-s on mõnes grupis täpselt sama tekstiga postitusi ca 10 tk, kõik erinevate nimede alt

      Kustuta
  2. Sa mainid "lisaraha teenimist" ja sellest tuli meelde küsida, kuidas lõppes (või pole veel lõppenud?) sinu lugu töövõimetuspensioniga (vabandust kui ei kasuta õiget sõna)? Kas said oma toetuse tagasi? Kas vahepeal maksmata jäänud osa maksti tagantjärgi tagasi või läkski see riigi kurku? See teema oli vahepeal meedias nii üleval ja siis vajus täiesti soiku. Iseenesest oli tegu väga masendava fopaaga riigi poolt, mille tõttu paljud inimesed kannatasid - just need kõige nõrgemad, kes enda eest seista tihti ei suuda. Elasin nii sulle kui teistele kaasa, lihtsalt huvitaks, et kuhu see kõik jõudis.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma kirjutasin ka sellest siin. Töövõimetuspensioni, ehk sii nääd töövõimetoetuse sain ma väga lihtsalt, esimesel katsel. Aga puude pikendamine oli paras jama küll. Kuid lõppes pärast vaide esitamist Sotsiaalkindlustuametile ja tuhandete närvirakkude hävimst, siiski positiivselt. Nii nagu olin, nii sain ka nüüd edasi keskmise puude koos kõigi selle juurde käivate soodustustega.
      link postitusele siin :
      http://tuhastt6usta.blogspot.com.ee/2017/06/viimast-korda-toovoimereformist.html

      Kustuta
  3. Tere
    See on teavitada üldsust, et rooma-katoliku kristlik organisatsioon on avanud rahalise võimaluse, et aidata abivajajaid inimesi, näiteks rahalist abi. Nii et kui teil on rahalisi raskusi või kui teil on mingeid rahalisi probleeme ja kui teil on oma äritegevuse alustamiseks vajalikud vahendid või peate oma arveid maksma välja oma pika ja lühiajalise kestusega ning madala intressimääraga 2% aastas üksikisikutele ja ettevõtetele. Palun võtke meiega ühendust täna e-posti aadressil: (romancatholic19@gmail.com) Piibel ütleb (Lk 11:10) kõigile, kes küsib saab; see, kes otsib otsib; ja koputama avaneb uks. Nii et ärge unustage seda võimalust, sest Jeesus on eile, täna ja igavesti sama. Palun, see on mõeldud tõsiselt mõtlemiseks ja Jumalale, kes kardab inimesi, võta meie siirast tervitusi Rooma katoliku kristlikust organisatsioonist. Võtke meiega ühendust täna selle e-posti teel: (romancatholic19@gmail.com)

    VastaKustuta
  4. Tere

    Kas vajate abi laenu saamiseks?

    summalt 2 000–100 000 000 eurot
    Kui jah, võtke laenu saamiseks ühendust e-posti teel või WhatsApp-i abil kiiresti ja kiiresti.

    E-post: loancompany128@gmail.com

    Whatsapp: +60169009107

    VastaKustuta