reede, 11. august 2017

Elu diskoteegis või 24h avatud ööklubis.

Olen kuri ja vastik naabrimutt jah! Aga tahaks siiski kodus puhata ja rahulikult olla. Viimased paar päeva on aga see lausa võimatu olnud. Nimelt kolisid meie majja uued naabrid, mingid noored ,kes samamoodi üürivad siin kelleltki korterit (see õnnestus eile öösel politsei abiga välja selgitada) ja nüüd on hommikul kella 9-st alates juba teist päeva järjest selline tunne, et kui see maja siiani on veel püsti püsinud, siis nüüd see küll enam pikalt vastu ei pea. Aknad pärani, kõlarid vahetult akna juures ,ise karjutakse ja hirnutakse naerda ka akna peal kõhutades...uh tervete närvidega inimeselgi võtab selline asi pea valutama ja ajab tekitab stressi. Krt, ma ei ela mingis ööklubis! Ja kas pean mina, kui selle maja juba pikaajalisem elanik nüüd siis suvekuumusega hoidma aknaid kinni, et siia kolisid mingid... no teate, ma tahaks väga halvasti öelda.

Eile õhtul sai mul tõesti nii kõrini, et ma tegin seda, mida ma üldjuhul meelsasti ei tee- kutsusin neile politsei. Noh ja muidugi veendusin ka taas selle sammu mõttetuses! Kui sinises mundris tegelased kolmveerand tundi (hahaha, meil on politseimaja kahe kvartali kaugusel umbes!) hiljem kohale tulid, siis  läksid nad küll koos maja valvuriga lärmajate juurde, midagi seal vist siis ppar minutit seletasid ja tulid siis mulle ütlema, et nüüd peaks korras olema. Et nemad nägid seal vaid kahte! (tegelikult on vähemalt 3-4 liikmeline kamp seal) noort, kes luasid kohe vaikseks võtta jne. Nojah, pool tundi umbes oligi vaikus...  Ja siis hakkas sama jama uuesti sama hooga pihta! Lärm, muusika, nüüd siis juba muidugi ka vandesõnad naabrite ja politsei aadressil jne.  Jah, sain veelkord 112 helistada! Seekord jõuti küll kiiremini kohale ,ja vist isegi mõjus selleks ööks  (võimalik et lärmajad olid juba ise magama vajunud ). Aga täna hommikul ärkasin ma jubeda peavaluga, ning püüdsin uuesti uinuda umbes kell 9 ajal ja siis hakkas peale... Läksin alla valvuri juurde, küsima ,et kuidas saaks ühistu esimehega kontakti või kuidas saaks teada, kellele antud korter kuulub. Et üürileandjal on ju ometi õigus teada, mis tema korteris toimub ja selline müraterror kohe kindlasti pole normaalne asi... Noh jah, ühistu esinaine on puhkusel, valvur vangutab vaid pead ja hakkab vene keeles mulle kurtma, et muidu nii rahulikus majas nüüd sellised hullud on :D Okei, kõigest võiks ju aru saada, aga mille pagana pärast meil majas siis üldse valvur on, kui see korda tagada ei suuda-ei oska-ei taha.ei julge? Miks meie ühistu maksab neile seal valvuriruumis telekavahtimise eest,  nii et igakuisel kommunaalarvel on üle 20.-euro mingeid "halduskulusid"?

Läksin siis ise koos selle vaikselt kiruva valvuriga rahurikkujate akna alla. Nemad on kolmandal korrusel, mina otse nendega samas püstakus viiendal. Ja siis hoiatasin neid tüüpe seal, et kui vaikust ei saa, siis tuleb neil veel pahandusi. Olin ikka täiesti endast väljas juba ning raske oli viisakaks jääda. Keegi aknale küll ei ilmunud, aga muusika pandi vaikseks. Kuulati vist, mis mul öelda on veel :)

Vaikus kestis siis umbes tund aega, või kauemgi ,sest ma läksin kodust välja- jah, loll oleksin ja pidanud oma väljaskäimised just sellele ajale jätma, kui tramburai pihta hakkab- või oot, mida ? ma pean hakkama mingite nolkide järgi oma elu seadma oma kodus? Igatahes kui mõne tunni pärast tagasi olin, väsinud poeskäimisest ja palavast liinibussist ...jah, arvate, et ma sain puhata või :(

Homseks on mul broneeritud koht Telliskivis. Tahaks puhata, tahaks praegu puhata, tahaks puhata homme pärast mitut tundi kirbukal olekut... Oli nüüd seda nuhtlust veel vaja!!!

Ma tean, et sai jube segane ja võibolla paljude jaoks tühine postitus, aga mul pea nii meeletult lõhub otsas, et ükski rohi ka enam ei aita. Ja mul on viha, stress, väsimus...  Lihtsalt püüdsin auru välja lasta, aga ei aidanud ka see!


3 kommentaari:

  1. Kuidas kirbukal läks?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei läinud hästi. Ilm oli ka selline hästi lämbe ja vahepeal hakkas sadama. Rahvast ka oli vähe ning kuna hakkas ka halb sellest palavusest ja millest iganes veel, siis tulin paari euroga kasumisse vaid. Aga noh, elan üle!

      Kustuta
  2. Ei ole tühine postitus. Ma olen 30, aga kohe kindlasti ka mind häiriks selline tümpsutamine. Pole iialgi olnud kõva muusika fänn ja kui seepärast ei saaks oma kodus rahulikult olla, siis oleks endalgi närvid püsti :D saan sinust aru.

    VastaKustuta