pühapäev, 24. detsember 2017

Jõulutervitus!

Ilusaid jõule kõigile, kes mu blogi lugedes on elanud kaasa minu rõõmudele ja muredele, kes on mõistnud või vähemalt püüdnud mõista, et kõigil inimestel ei ole võrdseid võimalusi elus läbi löömiseks. Jah, öeldakse, et Saatuse määrab inimene ise, kuid samas öeldakse ka ,et kõik on tegelikult ette määratud ja juhuseid pole olemas. Mida siis uskuda? Ehk on kõige parem leida kuldne kesktee ja uskuda eelkõige iseendasse ning elada nii, nagu ise kõige paremini oskad? Võibolla... Eks me kõik oleme saanud elus õppetunde, teinud vigu, isegi korranud neid ,kuid lõpuks siiski kõigest õppinud. Ja kõige tähtsam on tulla just raskustest välja sirge seljaga, painduda ,aga mitte kunagi murduda ja alla anda!

Ma pole teadupoolest eriline jõuluinimene, aga siiski natuke toob erilise tunde raadios kõlav jõulumuusika, teadmine, et kuskil on ehteis kuused ja kaetud pidulauad ja pere koos. Ja muidugi need head soovid, mida ma olen täna juba kümneid saanud ja ka ise edastanud... Olen üksi ,aga selles pole minu jaoks mitte midagi uut, ning kui räägitakse igal pool pühadeaegsest üksindusest, kui millestki kohutavalt kurvast asjast, siis mina nii ei tunne. Mul pole täna ei kurvem ega ka rõõmsam meeleolu kui tavaliselt... Viimased kuud on üldse olnud igas mõttes keerulised ning tujud kõiguvad pidevalt. Kuid ka selles pole ju midagi uut minu jaoks..

On igal jõuluajal lootus,
et sünnib väike ime.
Et täide läheb suurim ootus
soov, millel pole nime...

Kauneid jõulupühi!

6 kommentaari:

  1. Raili, soovin sulle rahulikke jõule ja tead, ka minule meeldib üksinda ja rahus olla. Olen täna noorema pojaga kahekesi ja süüa teen nii, et ei kiirusta. Nii tasakesi lihtsalt tegutsen ja samal ajal kuulan erinevatelt netilehekülgedelt jõuluteenistusi.
    Tervitustega
    muumi

    VastaKustuta
  2. Häid jõule Raili! :)

    VastaKustuta
  3. Häid jõule! Ma leian, et jõulud üksi veeta on ainult eelis. Mina sel aastal valisin just üksi olemise ja õnneks sain vähemalt eile rahu. Igal aastal pole mu jõulud sugugi nii ideaalsed olnud. Ma loodan, et mu aastavahetus tuleb sama rahulik!
    Aga see üksiolemise eelistus on ainult minu arvamus. Niipalju, kui on inimesi, on ka eelistusi.
    Toredat aastalõppu sulle, Raili!

    VastaKustuta
  4. Häid jöule, Raili. Meil kodus ka ei tähistata seda suurelt. Toit on, aga igayks sööb siis kui tahab ja mida tahab. Lapsed suured ja nyyd vaba elu, meile on jöulud eelköige vaba aeg mida veedetakse yks teleka ees, teine raamatu taga, kolmas arvutis v koeraga. Mingit koos olemise kohustust pole. Ei kylalisi, ei kingitusi, ei mingit jöulu stressi. Soovin seda sama hingerahu ka sulle nagu on meie peres.

    VastaKustuta
  5. Kiireim ja lihtsaim viis endise väljavalitu, naise või abikaasa viivituseta 12 tunni jooksul tagasi saada. Nad armastame ja austame teid Dr Sacre, ta on suurepärane loitsujuht, ta tõi tagasi mu endise kallima, kes minust lahku läks 8 kuud tagasi, nüüd armastame ja austame üksteist üle kõige maailmas, võtke ühendust dr Sacre'iga e-posti aadressil sacretempleofpower@gmail.com või WhatsApp või helistage talle numbril +2349076034359, kui igatsete oma väljavalitu

    Andrea Martin

    VastaKustuta