pühapäev, 18. märts 2018

Vahepeale üks müügi- ja reklaamipostitus ..

Üle tüki aja mõtlesin, et võiks Teile näidata oma viimase aja tegemisi ka piltides. Aga ma pole ikka suurem asi fotograaf esiteks ja teiseks on piltide lisamine postitusse mulle suhteliselt keeruline ettevõtmine. Selle postitusega läks mul ligi 2 tundi aega ja ikka jäid mingid kujundusevead sisse. Ma lihtsalt enam ei jõua sellega tegeleda, kes tahb vingugu selle üle, aga ma tunnen juba end lootusetult selles valdkonnas. Ja andsin parima. Sest postituse sisu on ju tegelikult arusaadav. Jah, seda võib nimetada ka väikestviisi netipoe leheks, sest kõiki neid tooteid saab minult osta ja kõrvarõngaid saab tellida veel teistes toonides ka. On erinevaid siniseid, punast, oranži, roosasid, mitmevärvilisi, valgeid, musti, halle... ja seda mõlemas suuruses. Teen ühesõnaga kõrvarõngaid ka tellimuse peale.

Nii et head vaatamist ja no kellele ei meeldi- maitseasi! 




Swarovski kristallidega niklivabad kõrvarõngad. Kristalli suurus 14,4x4 mm. Hind 7.-eurot, koos karbiga 8.50

Swarovski kristallidega niklivabad kõrvarõngad. Kristall 14,4x14 mm. Hind 7.- eurot


Swarovski kristallidega niklivabad kõrvarõngad. Kristall 14,4x14 mm. Hind 7.- eurot

Swarovski kristallidega niklivabad kõrvarõngad. Kristall 10,3x10 mm. Hind 3.-eurot




Swarovski kristallidega niklivabad kõrvarõngad. Kristall 10,3x10 mm. Hind 3.-eurot

Need on siis minu viimase aja hitt-tooted. Kuna Tellisivis üllataval kombel neid muidu ülipopulaarseid 50 sendiseid ehteid ei ostetagi.
Aga kuna ma ei müü mitte ainult käsitööd, vaid teen ka natuke "äri", siis lisan ma sellesse postitusse mõned pildid ka teistsugusest kaubast.


Lotta &Lassi kevad-sügiskombekas poisile. Suurus 80, mulle aga pigem tundub, et läheb veel suuremalegi. Väga korralik .Värvilt tegelikult tumedam sinine, aga kuidagi pilt näitab tuhmimalt, valgus sai vale vist valitud :) Tuule ja veekindel materjal tundub olevat. Hind sellele 10.-eurot, aga tingimisvõimalusega.


Kevad-sügiskombekas, suurus 80. Korralik ja puhas. Hind 6.-eurot


Tennised nr 31. Kantud ,aga täiesti terved ja minu arust väga ilusad. Pilt pole jälle parim, aga tegelikkuses on hästi mugavad ja kerged. Hind 5.-eurot, tingimisvõimalusega



Lillevaas, pärlmutter. Kõrgus umbes 30 cm. Terve ja korralik. Hind 4.-eurot



2 kommentaari:

  1. Sa võiks need tooted fb ostu-müügi gruppidesse ka lisada, sest su blogis ei pruugi paljud ostuhuvilised käia. Minu jaoks on tänasest igasugused müügi(reklaam)postitused "out". Aga muidu kõrvarõngad on ilusad.

    VastaKustuta
  2. Minu jaoks on see väga väsitav tegevus, pildistada, pilte arvutisse laadida, postitada tekst ja pildid, täita kõikvõimalikud nõuded postituse kohta- näiteks hetkel jäi okidoki.ee postitus pooleli, sest ta ei lase sisestada kauba asukohta ja kui ma juba kümme korda katsetasin ning eadsi ei saanud, siis ma läksin närvi. Fb gruppides siiani pole mul edu olnud, osta.ee on eriti nõme koht minu arust...nii et ,kes on huviline, küll leiab tee siia ka.

    VastaKustuta